Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
Amerika - İngiltere?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="adatel" data-source="post: 445008" data-attributes="member: 46889"><p>Merhaba lesmandaris hocam, şuan ingilterede yüksek lisansım bitmek üzere. Aksanın sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bazı öğrencilerin ingilizcesi çok vasat olmasına rağmen özveri ile üstesinden gelebiliyorlar. Alanınız mühendislik ise sadece yüksek lisans için İngiltere iyi bir yer değil. Derslerin seviyesi oldukça düşük ve sadece para kazanma niyetindeler. Bu benim University of Leeds te yaşadıklarım ama genel olarak mühendislik böyle diyorlar yine de farklı görüşlere başvurup araştırın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adatel, post: 445008, member: 46889"] Merhaba lesmandaris hocam, şuan ingilterede yüksek lisansım bitmek üzere. Aksanın sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bazı öğrencilerin ingilizcesi çok vasat olmasına rağmen özveri ile üstesinden gelebiliyorlar. Alanınız mühendislik ise sadece yüksek lisans için İngiltere iyi bir yer değil. Derslerin seviyesi oldukça düşük ve sadece para kazanma niyetindeler. Bu benim University of Leeds te yaşadıklarım ama genel olarak mühendislik böyle diyorlar yine de farklı görüşlere başvurup araştırın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
Amerika - İngiltere?