Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES'ten 3 Ayda Kaç Puan Alınabilir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="belief8" data-source="post: 292485" data-attributes="member: 24987"><p>Hocam bence, hiç hesap kitap yapma, ben EA' çıyım. 2.5 ay çalışıp sıkı sıkı alese girdim geçen sonbahardakine, hezimete uğradım 73 aldım. bu sefer kendimi çok kasmadan çalıştım ilkbahardan EA 80 küsür geldi... O yüzden puan planları her zaman tutmayabiliyor... Ne kadar sakin girilirse o kadar yüksek alınıyor bu sınavdan... çok büyük puan beklentin olmadan girmek stresi de azaltıyor... puanı da yükseltiyor. Benim kendi tecrübemdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="belief8, post: 292485, member: 24987"] Hocam bence, hiç hesap kitap yapma, ben EA' çıyım. 2.5 ay çalışıp sıkı sıkı alese girdim geçen sonbahardakine, hezimete uğradım 73 aldım. bu sefer kendimi çok kasmadan çalıştım ilkbahardan EA 80 küsür geldi... O yüzden puan planları her zaman tutmayabiliyor... Ne kadar sakin girilirse o kadar yüksek alınıyor bu sınavdan... çok büyük puan beklentin olmadan girmek stresi de azaltıyor... puanı da yükseltiyor. Benim kendi tecrübemdir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES'ten 3 Ayda Kaç Puan Alınabilir ?