Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES ve YDS Çalışma Önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nslisli" data-source="post: 382884" data-attributes="member: 82415"><p>Merhaba arkadaşlar..Bu yıl Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmış bulunmaktayım.Şimdiden geleceğe yönelik düşünmeye başladım ve bu sabah ales nedir ne değildir araştırdım az da olsa bilgi edindim.Sanırım say1 ve söz1-2 sınavına girecekmişim.Nasıl bir çalışma programı benimsemeliyim,her yıl girebiliyor muyum bu sınava eğitim sürecimde? yds sınavına da hazırlanacağım.Bu iki sınava da nasıl çalışmalıyım,ilk seneden itibaren çalışmaya başlarsam baya yol kat edeceğimi düşünüyorum..Şimdiden teşekkürler!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nslisli, post: 382884, member: 82415"] Merhaba arkadaşlar..Bu yıl Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmış bulunmaktayım.Şimdiden geleceğe yönelik düşünmeye başladım ve bu sabah ales nedir ne değildir araştırdım az da olsa bilgi edindim.Sanırım say1 ve söz1-2 sınavına girecekmişim.Nasıl bir çalışma programı benimsemeliyim,her yıl girebiliyor muyum bu sınava eğitim sürecimde? yds sınavına da hazırlanacağım.Bu iki sınava da nasıl çalışmalıyım,ilk seneden itibaren çalışmaya başlarsam baya yol kat edeceğimi düşünüyorum..Şimdiden teşekkürler! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
ALES ve YDS Çalışma Önerisi