Ales sonucunu görememe sorunsalı

naramia

Öğrenci
Arkadaşlar Ben ALes'in sonucunu göremiyorum. Şifremi girince ''TC Kimlik No / YU Numarası ya da Şifre Hatası'' diyor. Yanlış şifre giriyorum dicem ama aynı şifreyle aday işlemleri sistemine girebiliyorum. Benim bildiğim ikisi için de ayn şifre kullanılıyor her zaman. Öyle değil midir ? Şifre değiştirmeyi deniyorum onda da lanet çocukluğumdaki en iyi arkadaşıma ne yazdım hatırlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba ? Tekrar bi merkeze gidip yeni şifre mi almam lazım ? Sistemdeki yoğunluktan dolayı oluyor olabilir mi acaba ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

mynet

Doçent
Aslında aday işlemleri sistemine girebildiğine göre bir hata olmaması lazım, belli ki seninle ilgili değil problem, şifre değiştirmek sorunu çözmeyecektir, anladığım kadarıyla direkt TC numaran bu sınava girenler arasında gözükmüyor. İlindeki ÖSYM merkezine gitmen en mantıklısı.

naramia

Öğrenci
Haklı olabilirsiniz ama ben daha önceden girdiğim ösym sınavlarına da giriş yapmayı denedim onlarda da aynı sorunu verdi. Eskiden direk girebiliyordum. Yarın bi merkeze gidicem galica. Teşekkürler bu arada.

anliknefes

Öğrenci
Arkadaşlar Ben ALes'in sonucunu göremiyorum. Şifremi girince ''TC Kimlik No / YU Numarası ya da Şifre Hatası'' diyor. Yanlış şifre giriyorum dicem ama aynı şifreyle aday işlemleri sistemine girebiliyorum. Benim bildiğim ikisi için de ayn şifre kullanılıyor her zaman. Öyle değil midir ? Şifre değiştirmeyi deniyorum onda da lanet çocukluğumdaki en iyi arkadaşıma ne yazdım hatırlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba ? Tekrar bi merkeze gidip yeni şifre mi almam lazım ? Sistemdeki yoğunluktan dolayı oluyor olabilir mi acaba ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aday islemlerinden sifrenizi degistirin yeni sifre ile sinav sonucunu ogrenmeue calisin

css

Öğrenci
az önce gittim ösym merkezine şifre uzun olduğu için bir problem olmuş olabilir dediler. yeni şifre aldım düzeldi:)

css

Öğrenci
tabiki istediler :)) olur mu hiç kendi hatalarını kabul ettikleri bir durum :))artık alıştık böle olaylara...

naramia

Öğrenci
Hala giremiyorum şu sisteme. Yok böyle bir işkence ya :( Bugün Kpds de açıklanacakmış galiba onu da göremeyeceğim muhtemelen. Yarın da IELTS' e gireceğim için ona çalışıyorum kalkıp bi merkeze gidip gelmem çok zaman alıcak. En yakın merkez de 1.5 saat uzaklık + dönüş :S MErkezi arıyorum açmıyorlar telefonu :D

Ramazan öncesi sabır dersleri veriyor ösym bana :)

m.a.g.NUM

Öğrenci
sorunun çözülmüş sevindim amma bu nasılb ir dil yahu şaşırdım. bu "-sal, -sel" ekine ne hayranlıktır. sorunsal ruhsal.n parasal boyut soyut ....
necip fazılın dediği gibi
ruhsal,parasal,soyut,somut, yaşam eğilim
Ya bunlar türkçe değil ya ben türk değilim

naramia

Öğrenci
Evet sonunda hallettim. MErkeze gitmek zorunda kaldım. Şifre uzun olduğu için sorun oluyormuş. Şifreleri 8 ila 11 hane arasında tutmak lazımmış bla bla.