Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales son taktikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="biyofizik" data-source="post: 64690" data-attributes="member: 6995"><p>kesinlikle bu sınav bilgi değil zaman sınavı.zor soruya takılırsan bitersin.zira her soru 1 puan ;zor da olsa kolay da olsa.zor soruya uğraşacağın vakitte 3 tane kolay çöz.sınav turlama usulü ile en kolay yapılır.yani önce kolay sorular yapılır,biter.bu süreçte sorular hakkında az çok bilgi de olur geri dönüşte daha kafamıza yatkın olanlarla başlanır.sözel sorularda özellikle sayısalcılar için benim taktiğim mantıktan o zaman 4 soru çıkmıştı (tablo ile çözülenler) onların 4'ünü de aynı seçenek salladım.biri doğru çıksa 0,25 net ama 4'ü de yanlış çıksa 1 soru gider.Sayısalda özellikle kombinasyon olasılık soruları sona bırakılabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="biyofizik, post: 64690, member: 6995"] kesinlikle bu sınav bilgi değil zaman sınavı.zor soruya takılırsan bitersin.zira her soru 1 puan ;zor da olsa kolay da olsa.zor soruya uğraşacağın vakitte 3 tane kolay çöz.sınav turlama usulü ile en kolay yapılır.yani önce kolay sorular yapılır,biter.bu süreçte sorular hakkında az çok bilgi de olur geri dönüşte daha kafamıza yatkın olanlarla başlanır.sözel sorularda özellikle sayısalcılar için benim taktiğim mantıktan o zaman 4 soru çıkmıştı (tablo ile çözülenler) onların 4'ünü de aynı seçenek salladım.biri doğru çıksa 0,25 net ama 4'ü de yanlış çıksa 1 soru gider.Sayısalda özellikle kombinasyon olasılık soruları sona bırakılabilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales son taktikler