Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales Konu ve Soru Bankası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="havacı01" data-source="post: 344361" data-attributes="member: 61196"><p>[ATTACH]4457[/ATTACH]</p><p>Konu anlatım yediiklimi ve mat1 sıkıntınız için akıllı adamın ales şifreleme tekniklerini öneririm.</p><p></p><p>Bende bir soru sorayım daha önce yediiklim konu anlatım(2014) çözdüm ve gayet beğendim soru bankasını da (tamamı çözümlü lazım) yediiklim alacaktım ama farklı kaynak çözeyim dedim. </p><p>Akıllı adamın ales şifreleme tekniklerini çözmüştüm onu da çok beğendim(basım hatalarını saymazsak) </p><p>şimdi ise yukarıdaki kitabı almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı tavsiye eder misiniz? bir de bu kitap sadece mantık kitabı mı anlamadım ?</p><p>Mevcut puan EA:80 hedef 90</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="havacı01, post: 344361, member: 61196"] [ATTACH=CONFIG]4457[/ATTACH] Konu anlatım yediiklimi ve mat1 sıkıntınız için akıllı adamın ales şifreleme tekniklerini öneririm. Bende bir soru sorayım daha önce yediiklim konu anlatım(2014) çözdüm ve gayet beğendim soru bankasını da (tamamı çözümlü lazım) yediiklim alacaktım ama farklı kaynak çözeyim dedim. Akıllı adamın ales şifreleme tekniklerini çözmüştüm onu da çok beğendim(basım hatalarını saymazsak) şimdi ise yukarıdaki kitabı almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı tavsiye eder misiniz? bir de bu kitap sadece mantık kitabı mı anlamadım ? Mevcut puan EA:80 hedef 90 [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales Konu ve Soru Bankası