Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="rumi" data-source="post: 67379" data-attributes="member: 6380"><p>Hocam öncelikle teşekkür ederim çabaladığınız için.Bugün bende aradım, bana da dilekçe yazmamı söylediler, bu konunun peşini bırakmayalım hakkımızı arayalım, ben pazartesi dilekçemi göndericem inşallah, Ayrıca soruda verilen "Yemekten sonra içilen içeceklerden herbiri farklı bir kişi tarafından içilmiştir" ifadesini ÖSYM nin istediği gibi anlasak da dediğiniz gibi 46. soru kesinlikle yanlış. Kaldıki farklı bir anlamda çıkabiliyor.Ben dilekçenin sadece bu soru için yazılmasıından ziyade, yukarıda belirttiğim ifadenin daha net bir şekilde açıklanması gerektiği konusunu da içermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durumdan doğan maduriyetten dolayı sadece 46. sorunun değil 43,44 ve 45. sorularında iptal edilmesini talep etmeliyiz. İfade şu şekilde verilseydi hiçbir anlam karmaşası çıkmazdı, " Yemekten sonra içilebilen içeceklerin herbiri farklı bir kişi tarafından içilmiştir" bu durumda yemekten sonra içilen 4 içeceğin hepsinin içildiğini anlayabilirdik.</p><p></p><p>Bence birlik içinde hareket etmeliyiz, dilekçede bu noktaların hepsine değinmeliyiz, herkezi bu konuda duyarlı olmaya çağrıyorum. Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rumi, post: 67379, member: 6380"] Hocam öncelikle teşekkür ederim çabaladığınız için.Bugün bende aradım, bana da dilekçe yazmamı söylediler, bu konunun peşini bırakmayalım hakkımızı arayalım, ben pazartesi dilekçemi göndericem inşallah, Ayrıca soruda verilen "Yemekten sonra içilen içeceklerden herbiri farklı bir kişi tarafından içilmiştir" ifadesini ÖSYM nin istediği gibi anlasak da dediğiniz gibi 46. soru kesinlikle yanlış. Kaldıki farklı bir anlamda çıkabiliyor.Ben dilekçenin sadece bu soru için yazılmasıından ziyade, yukarıda belirttiğim ifadenin daha net bir şekilde açıklanması gerektiği konusunu da içermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durumdan doğan maduriyetten dolayı sadece 46. sorunun değil 43,44 ve 45. sorularında iptal edilmesini talep etmeliyiz. İfade şu şekilde verilseydi hiçbir anlam karmaşası çıkmazdı, " Yemekten sonra içilebilen içeceklerin herbiri farklı bir kişi tarafından içilmiştir" bu durumda yemekten sonra içilen 4 içeceğin hepsinin içildiğini anlayabilirdik. Bence birlik içinde hareket etmeliyiz, dilekçede bu noktaların hepsine değinmeliyiz, herkezi bu konuda duyarlı olmaya çağrıyorum. Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?