Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="matchmaker" data-source="post: 66729" data-attributes="member: 12875"><p>arkadaşlar soru bana da başta zor geldi ancak son 5 dakika bi gayretle çözdüm hepsi doğru..açıklayayım;</p><p></p><p>ali burcu çağrı(su) demet(kola) elif(su) fikret(ayran) gülşah(ayran) hasan</p><p> </p><p></p><p>su yu kim ne zaman içmiş önemli değil onu zaten bilmiyoruz ancak yemekten sonra biri içtiği kesin dolayısıyla geri kalan çay kahve ve maden suyunu farklı kişiler içmek sorunda yani ali burcu ve hasan çay kahve ve maden suyundan birini içmiş..o halde</p><p>43.soru:cevap c çünkü yemek sırasında 2 kişi su içemez bir ikişi içecek</p><p>44.sorucevap a çünkü şalgama yer kalmadı çünkü çağrının 2.içeceği kola</p><p>45.soru cevap a çünkü 2si farklı içmişlerdir.</p><p>46.soru cevap b kola içen 2. kişi çağrı diğerlerini kesin olarak bilemeyiz..</p><p></p><p></p><p>saygılar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="matchmaker, post: 66729, member: 12875"] arkadaşlar soru bana da başta zor geldi ancak son 5 dakika bi gayretle çözdüm hepsi doğru..açıklayayım; ali burcu çağrı(su) demet(kola) elif(su) fikret(ayran) gülşah(ayran) hasan su yu kim ne zaman içmiş önemli değil onu zaten bilmiyoruz ancak yemekten sonra biri içtiği kesin dolayısıyla geri kalan çay kahve ve maden suyunu farklı kişiler içmek sorunda yani ali burcu ve hasan çay kahve ve maden suyundan birini içmiş..o halde 43.soru:cevap c çünkü yemek sırasında 2 kişi su içemez bir ikişi içecek 44.sorucevap a çünkü şalgama yer kalmadı çünkü çağrının 2.içeceği kola 45.soru cevap a çünkü 2si farklı içmişlerdir. 46.soru cevap b kola içen 2. kişi çağrı diğerlerini kesin olarak bilemeyiz.. saygılar.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?