Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?

leventutku

Öğrenci
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar nelerdir? Sınava daha önce girdiyseniz hangisi daha iyi bir sınavdır sizce ?

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
Kolay bir sınavdı.Her zamanki Ales niteliğinde önemli olan hızlı olmaktı. Ama sanki sorular kolay olmasına ragmen bı nebze olsun daha ugrastırıcı geldi. Hedef puanımı alamayacagım ıcın kötü bir sınav oldu kendi adıma. tahmınen 85-90 arası bişi gelecek.

erkantasdemir

Öğrenci
ben 95-100 arası bekliyorum... mat sorularının hepsini ikişer kez çözdüm... sözel bölüm ise dikkatli çözdüm... yanlışım çıkmaz sanırım... çıksında 1-2 tane çıksın diyorum...
bu arada sayısal soruları 2011 ilkbahara göre kolay, 2010 sonbahara göre zordu... 2010 sonbahardan 96 almıştım bu arada :)

Hq23

Öğrenci
sayısaldan 1-2 tane maksimum yanlışım çıkar,sözel1 den minimum 40 netim çıkar,pek istediğim bişey gelmedi...

azraeltr

Doçent
Sayısal'dan 2 boşum 1 yanlışım var. 96,75 Net.
Sözel1'den de 27 tane işaretledim. 25 tane net gelir.
85 civarı puan gelir. Beklediğimden aşağı bir puan. Zaten 91 puanım vardı o yüzden benim için kötü oldu bu sınav.

leventutku

Öğrenci
Bölüm ea iktisat ,işletme iki tane bölüm var hatta 3 :d birde dış ticaret bu arada teşekürler linki gördüm bu sınavı ben çok daha kolay olacağını düşünmüştüm eski bir dgs li olarak :(

M

Merve

Guest
Bölüm ea iktisat ,işletme iki tane bölüm var hatta 3 :d birde dış ticaret bu arada teşekürler linki gördüm bu sınavı ben çok daha kolay olacağını düşünmüştüm eski bir dgs li olarak :(
çıkmış dgs sorularına ben de baktım ama ales daha zor gibi geldi bana...tabi sözel kısımdan bahsediyorum...dgs mantıkları daha anlaşılırdı......

leventutku

Öğrenci
çıkmış dgs sorularına ben de baktım ama ales daha zor gibi geldi bana...tabi sözel kısımdan bahsediyorum...dgs mantıkları daha anlaşılırdı......

Dikey geçiş sınavı daha kolay bir sınav fakat yerleşmek zordu benim zamanımda kontenjan çok azdır.Ales daha zor bir sınav ama kontenjan daha çok .sözelde ve sayısalda bazı konular ve soru sorma teknikleri farklı, bir daha sınava çalışırssan alissa dgs çıkmış sorularını çözmeni önermem yanlış bir sonuç çıkar yoksa aleste :D

M

Merve

Guest
Dikey geçiş sınavı daha kolay bir sınav fakat yerleşmek zordu benim zamanımda kontenjan çok azdır.Ales daha zor bir sınav ama kontenjan daha çok .sözelde ve sayısalda bazı konular ve soru sorma teknikleri farklı, bir daha sınava çalışırssan alissa dgs çıkmış sorularını çözmeni önermem yanlış bir sonuç çıkar yoksa aleste :D
hmm,ben çıkmış ales sorularından sonra bakmştım vaktm kaldığı için...tavsiye için teşekkürler:)

erdemkan

Öğrenci
Bi arkadas matematikleri iki kere cozdum, sozelde iyidi demis. Ben hepsini birerkere cozdum yine yetismedi. :) siz insansaniz ben neyim ya :) takilmicam bu forumda artik ben buraya ait degilim. Bir onceki sinavdan doksan alan bu sinavda 95 i hedefleyen arkadas sozum sana ayip ya alan var alamayan var. :) basarilariniz daim olsun. Ne yiyosaniz iciyosaniz soyleyin bizde kullanalim. :)