leventutku
Öğrenci
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar nelerdir? Sınava daha önce girdiyseniz hangisi daha iyi bir sınavdır sizce ?
90 da olabilir 80 de![]()
hersey o şalgam ve sodayı içen canım arkadaslara bağlı
![]()
bende o şalgam suyu çayı içen arkadaşları arıyorum ...
BU ARADA TAHMİNİ NETLERİNİZ NEDİR? BEN BİR TÜRLÜ ANLAMADIM PUAN HESAPLAMA OLAYINI ...
çıkmış dgs sorularına ben de baktım ama ales daha zor gibi geldi bana...tabi sözel kısımdan bahsediyorum...dgs mantıkları daha anlaşılırdı......Bölüm ea iktisat ,işletme iki tane bölüm var hatta 3 :d birde dış ticaret bu arada teşekürler linki gördüm bu sınavı ben çok daha kolay olacağını düşünmüştüm eski bir dgs li olarak![]()
çıkmış dgs sorularına ben de baktım ama ales daha zor gibi geldi bana...tabi sözel kısımdan bahsediyorum...dgs mantıkları daha anlaşılırdı......
hmm,ben çıkmış ales sorularından sonra bakmştım vaktm kaldığı için...tavsiye için teşekkürlerDikey geçiş sınavı daha kolay bir sınav fakat yerleşmek zordu benim zamanımda kontenjan çok azdır.Ales daha zor bir sınav ama kontenjan daha çok .sözelde ve sayısalda bazı konular ve soru sorma teknikleri farklı, bir daha sınava çalışırssan alissa dgs çıkmış sorularını çözmeni önermem yanlış bir sonuç çıkar yoksa aleste![]()
hmm,ben çıkmış ales sorularından sonra bakmştım vaktm kaldığı için...tavsiye için teşekkürler![]()
Bölüm ea iktisat ,işletme iki tane bölüm var hatta 3 :d birde dış ticaret bu arada teşekürler linki gördüm bu sınavı ben çok daha kolay olacağını düşünmüştüm eski bir dgs li olarak![]()