Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Alan dışı yüksek lisansın akademik kariyer için şansı nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Chrysanthemum" data-source="post: 499021" data-attributes="member: 105041"><p>Merhabalar.Alan dışı yüksek lisans yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım ve 2 gün içinde kararımı vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.Sağlık yönetimi mezunuyum ve işletme yüksek lisansına başvurmayı düşünüyorum ara dönem için alım yapan bir üniversiteye.Birbirinden bağımsız bölümler değiller hatta işletme daha kapsamlı.Hedefim akademisyen olmak.İlanlara baktığımda alımlarda sağlık yönetimi bölümü için işletme yüksek lisansını da kabul eden bölümler var ama şansım kendi alanımda daha yüksek mi olur bilemiyorum ve genellikle alım yapanların isteklerine göre şekillendiğini duyuyorum.Aynı şekilde işletme yüksek lisansı yapsam alımlarda lisans şartı koymama ihtimalleri ne kadardır?İşletme daha çok üniversitede var ama mezunu da kendi alanıma göre daha çok.Alan içi alan dışı avantaj ve dezavantajları nelerdir?Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chrysanthemum, post: 499021, member: 105041"] Merhabalar.Alan dışı yüksek lisans yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım ve 2 gün içinde kararımı vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.Sağlık yönetimi mezunuyum ve işletme yüksek lisansına başvurmayı düşünüyorum ara dönem için alım yapan bir üniversiteye.Birbirinden bağımsız bölümler değiller hatta işletme daha kapsamlı.Hedefim akademisyen olmak.İlanlara baktığımda alımlarda sağlık yönetimi bölümü için işletme yüksek lisansını da kabul eden bölümler var ama şansım kendi alanımda daha yüksek mi olur bilemiyorum ve genellikle alım yapanların isteklerine göre şekillendiğini duyuyorum.Aynı şekilde işletme yüksek lisansı yapsam alımlarda lisans şartı koymama ihtimalleri ne kadardır?İşletme daha çok üniversitede var ama mezunu da kendi alanıma göre daha çok.Alan içi alan dışı avantaj ve dezavantajları nelerdir?Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Alan dışı yüksek lisansın akademik kariyer için şansı nedir?