Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Alan dışı yüksek lisans kadroya geçişte sorun olur mu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eblck" data-source="post: 465057" data-attributes="member: 93348"><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #A52A2A">Merhaba ben işletme mezunuyum ve insan kaynakları ya da halkla ilişkiler alanında yüksek lisans yapmak istiyorum..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #A52A2A">Çünkü hem bu bölümlere çok ilgim var hem de ales sözel puanım her zaman daha yüksek olmuştur.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #A52A2A">Akademisyen olmak istiyorum fakat üniversiteden bazı hocalarım kadroya geçemeyeceğimi söyledi.Alanımda yüksek lisans yaparsam hem ales hem dil puanını yükseltmek beni yoracak gibi görünüyor ama sözel bi bölüm demek hem benim tam odaklanıp keyif almam, hem de sadece yds puanına odaklanmam demek .Tavsiyelerinizi büyük bir merakla bekliyorum.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eblck, post: 465057, member: 93348"] [B][SIZE=3][COLOR="#A52A2A"]Merhaba ben işletme mezunuyum ve insan kaynakları ya da halkla ilişkiler alanında yüksek lisans yapmak istiyorum.. Çünkü hem bu bölümlere çok ilgim var hem de ales sözel puanım her zaman daha yüksek olmuştur. Akademisyen olmak istiyorum fakat üniversiteden bazı hocalarım kadroya geçemeyeceğimi söyledi.Alanımda yüksek lisans yaparsam hem ales hem dil puanını yükseltmek beni yoracak gibi görünüyor ama sözel bi bölüm demek hem benim tam odaklanıp keyif almam, hem de sadece yds puanına odaklanmam demek .Tavsiyelerinizi büyük bir merakla bekliyorum.[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR="#A52A2A"][/color][/SIZE][COLOR="#A52A2A"][/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Alan dışı yüksek lisans kadroya geçişte sorun olur mu..