Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
akdeniz üniversitesine başvurmayın önermiyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="++alyansss" data-source="post: 388986" data-attributes="member: 74667"><p>yüksek lisansta hocam diğerindede bazı arkadaslarım yakınmış. torpil olayında şöyle bir durum var ben bu okuldan formasyon eğitimi aldım, fakat kişiliğimde cuma namazının çok ayrı bir yeri var genelde hiç kaçırmam ..kampüs yeşil yeşil cıvıl cıvıl ama içinde hiç kalite yok kanımca en berbat eğitim burada bakın ne oldu , kırık dökük bi inşaat alanı mescit yapılmış namazı burada kıldık çıkışta bir hoca (yrd.doç.dr ünvanlı) beni arabasıyla bırakmak istedi kabul ettim , (bu anlatıcaklarım mülakattan sonra olmuş) hoca bana diyor ki "mülakattan önce gidip hoca ile konuşmanız kendinizi tanıtmanız referans bilmem ne konuşmanız laım felan.." utandım valla kendi alanımda tezli öğrencisi idim ve sadece mülakatta yöneltilen tüm doğru cevaplayarak kabul edilmiştim şimdi hemde cuma namazı çıkışında bir hocanın bana nasıl torpil yapacağımı anlatmasından utandım o an biraz yapmadım da ..</p><p></p><p>neyse allahtan kabul edilmemişim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="++alyansss, post: 388986, member: 74667"] yüksek lisansta hocam diğerindede bazı arkadaslarım yakınmış. torpil olayında şöyle bir durum var ben bu okuldan formasyon eğitimi aldım, fakat kişiliğimde cuma namazının çok ayrı bir yeri var genelde hiç kaçırmam ..kampüs yeşil yeşil cıvıl cıvıl ama içinde hiç kalite yok kanımca en berbat eğitim burada bakın ne oldu , kırık dökük bi inşaat alanı mescit yapılmış namazı burada kıldık çıkışta bir hoca (yrd.doç.dr ünvanlı) beni arabasıyla bırakmak istedi kabul ettim , (bu anlatıcaklarım mülakattan sonra olmuş) hoca bana diyor ki "mülakattan önce gidip hoca ile konuşmanız kendinizi tanıtmanız referans bilmem ne konuşmanız laım felan.." utandım valla kendi alanımda tezli öğrencisi idim ve sadece mülakatta yöneltilen tüm doğru cevaplayarak kabul edilmiştim şimdi hemde cuma namazı çıkışında bir hocanın bana nasıl torpil yapacağımı anlatmasından utandım o an biraz yapmadım da .. neyse allahtan kabul edilmemişim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
akdeniz üniversitesine başvurmayın önermiyorum.