Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Akademsiyenlik için köklü okullarda mı yoksa yeni okullarda mı yüksek lisans yapmak avantaj?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cloudly" data-source="post: 441899" data-attributes="member: 68782"><p>Arkadaşlar eski okullarda kadro bulmanın çok zor olduğu söyleniyor.Bir yandan da adı olan bir okulda yüksek lisans yapmayı daha çok istiyorum hatta bunun için gerekirse seneye de tekrar da girebilirim.Bu yıl yüksek lisans kazanacaksam eğer muhtemelen daha sıradan yeni okullar olacak.Sizce bu yeni okullarda yl yapmak kadroya girme açısından daha mı avantajlı? Ya da iyi bir okulda yl yapsam orada kadro bulamazsam yine daha düşük seviye okullarda kadro avantajı olmaz mı? İyi bir okulda yüksek lisans yapmak için gerekirse seneye tekrar şansımı denemeli miyim yoksa bu yıl nereyi kazanırsam gireyim mi? Düşünceleriniiz belirtirseniz sevinirim kafam cidden karışık sürekli fikir değiştiriyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cloudly, post: 441899, member: 68782"] Arkadaşlar eski okullarda kadro bulmanın çok zor olduğu söyleniyor.Bir yandan da adı olan bir okulda yüksek lisans yapmayı daha çok istiyorum hatta bunun için gerekirse seneye de tekrar da girebilirim.Bu yıl yüksek lisans kazanacaksam eğer muhtemelen daha sıradan yeni okullar olacak.Sizce bu yeni okullarda yl yapmak kadroya girme açısından daha mı avantajlı? Ya da iyi bir okulda yl yapsam orada kadro bulamazsam yine daha düşük seviye okullarda kadro avantajı olmaz mı? İyi bir okulda yüksek lisans yapmak için gerekirse seneye tekrar şansımı denemeli miyim yoksa bu yıl nereyi kazanırsam gireyim mi? Düşünceleriniiz belirtirseniz sevinirim kafam cidden karışık sürekli fikir değiştiriyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Akademsiyenlik için köklü okullarda mı yoksa yeni okullarda mı yüksek lisans yapmak avantaj?