Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Akademisyenlik Hedefi ve Torpil Durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="horozigo" data-source="post: 433559" data-attributes="member: 35453"><p>Ales 85+ iyi bir puan ama Yds 60- olduğu zaman ön değerlendirmede ciddi sıkıntı. Şu aşamada öncelikle Yds için iyi bir puan gerekiyor. İİBF için, Ales 75 Yds 95 olan aday sizin çok önünüze geçebiliyor ve bu işle yakından ilgilenen insanlar artık Yds'ye yoğunlaşıyor.</p><p></p><p>Torpil var, kesinlikle var. Dekan ve rektörle bu konuyu konuşmuştum, sebep olarak "uyumlu, çalışkan, itaatkar ve bildikleri" aday istediklerini söylemişlerdi. Sınavlara gitmeden veya başvuru yapmadan önce bilgi almakta fayda var. Kızına kadro açtırıp da kazandıramayan öğretim görevlisi akrabam var. Okul da öyle ismini duyurmamış ücra bir Anadolu ilinde. O yüzden, puan olarak iddialıysanız umudunuzu kaybetmeyin.</p><p></p><p>Öğretim görevlisi kadrosu için zaten en büyük etken Ales, ancak bu kadroda daha çok "torpil" var kanısındayım.</p><p></p><p>Yirmiden fazla başvuru yaptım, iki yerde ön değerlendirmeye girdim. Bilim sınavında 80 beklerken 28 aldım, nedir ne değildir diye araştırdığımda kadroyu o ilden başvuran bir aday için şahsına açtıklarını öğrendim. Artık bunlar normal hale geldi. Yine de umudu kaybetmemek gerek. Başarılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="horozigo, post: 433559, member: 35453"] Ales 85+ iyi bir puan ama Yds 60- olduğu zaman ön değerlendirmede ciddi sıkıntı. Şu aşamada öncelikle Yds için iyi bir puan gerekiyor. İİBF için, Ales 75 Yds 95 olan aday sizin çok önünüze geçebiliyor ve bu işle yakından ilgilenen insanlar artık Yds'ye yoğunlaşıyor. Torpil var, kesinlikle var. Dekan ve rektörle bu konuyu konuşmuştum, sebep olarak "uyumlu, çalışkan, itaatkar ve bildikleri" aday istediklerini söylemişlerdi. Sınavlara gitmeden veya başvuru yapmadan önce bilgi almakta fayda var. Kızına kadro açtırıp da kazandıramayan öğretim görevlisi akrabam var. Okul da öyle ismini duyurmamış ücra bir Anadolu ilinde. O yüzden, puan olarak iddialıysanız umudunuzu kaybetmeyin. Öğretim görevlisi kadrosu için zaten en büyük etken Ales, ancak bu kadroda daha çok "torpil" var kanısındayım. Yirmiden fazla başvuru yaptım, iki yerde ön değerlendirmeye girdim. Bilim sınavında 80 beklerken 28 aldım, nedir ne değildir diye araştırdığımda kadroyu o ilden başvuran bir aday için şahsına açtıklarını öğrendim. Artık bunlar normal hale geldi. Yine de umudu kaybetmemek gerek. Başarılar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Akademisyenlik Hedefi ve Torpil Durumu