Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Akademik kadrolara atanmada Ales'in geçerlilik süresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="msttrk" data-source="post: 63540" data-attributes="member: 987"><p>artvin hocam sınav yapıldığı tarihten itibaren 3 yıl süreyle geçerlidir şeklinde yazıyor diye biliyorum.hatta aynen"Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavına, bir lisans programından mezun olabilecek durumda olanlar, lisans mezunu olanlar ile denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurtdışında lisans öğrenimini tamamlamış olanlar müracaat edebilirler.Alanlarındaki puan türünden yüz üzerinden yetmiş puan alanlar sınavda başarılı sayılırlar. Bu sınavın sonuçları yapıldığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir." şeklinde...</p><p></p><p>nazmi hocam, yine aynı soruyu soracam, maalesef yöke sorduğumda farklı cevaplar aldım, sizin kesin bir bilginiz belki varsa,</p><p>ÖYP araştırma görevlisi için ALESin geçerliği 3 yıl mı? Ben atanmama esas olan alesi 2008 sonbaharda almıştım. %3 lük kesitiye rağmen ek yerleştirmede ya da öypli olarak doktora ilanlarında tekrar bu puanı kullanabilirmiyim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="msttrk, post: 63540, member: 987"] artvin hocam sınav yapıldığı tarihten itibaren 3 yıl süreyle geçerlidir şeklinde yazıyor diye biliyorum.hatta aynen"Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavına, bir lisans programından mezun olabilecek durumda olanlar, lisans mezunu olanlar ile denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurtdışında lisans öğrenimini tamamlamış olanlar müracaat edebilirler.Alanlarındaki puan türünden yüz üzerinden yetmiş puan alanlar sınavda başarılı sayılırlar. Bu sınavın sonuçları yapıldığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir." şeklinde... nazmi hocam, yine aynı soruyu soracam, maalesef yöke sorduğumda farklı cevaplar aldım, sizin kesin bir bilginiz belki varsa, ÖYP araştırma görevlisi için ALESin geçerliği 3 yıl mı? Ben atanmama esas olan alesi 2008 sonbaharda almıştım. %3 lük kesitiye rağmen ek yerleştirmede ya da öypli olarak doktora ilanlarında tekrar bu puanı kullanabilirmiyim? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Akademik kadrolara atanmada Ales'in geçerlilik süresi