Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ah Askerlik.!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eczak" data-source="post: 478595" data-attributes="member: 26036"><p>Hocam geçen gün askerlik şubesindeydim. Gerçekten sizin yazınızı okuyunca kendi hislerimi duydum. Yüksek lisanstan sonra 1 yıl tecil ettirebiliyormuşsunuz. Bende bir uzman kadrosu kazandım güvenlik soruşturması sürecindeyim aralıkta tecilim bitiyor benimde. Maalesef doktoradan sonra tecil olmuyormuş o yüzden aralığın son haftası rapor almamı tavsiye ettiler böylece mayısa kadar uzatabiliyorum ve 4-5 ay içinde atamamın bitmesi lazım.</p><p></p><p>Genel anlamda bende çok sordum soruşturdum. Kazandığınız bir kadroya atanma hakkınız bitmiyormuş. Yani soruşturma tamamlanmamış olup askere gitme durumunda bile olsam döndüğümde kadroya atanabilirmişim. Benimde tek korkup buydu açıkcası. Kadronuzu kazanın evrakları teslim edin güvenlik soruşturması süreci başladı denilsin. Bence bundan sonra kazanılmış hakkınız kaybolmayacaktır. Askerlik vatani görev olduğundan bu tarz durumlara dikkat ediliyor diye biliyorum. </p><p>Hakkımızda hayırlısı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eczak, post: 478595, member: 26036"] Hocam geçen gün askerlik şubesindeydim. Gerçekten sizin yazınızı okuyunca kendi hislerimi duydum. Yüksek lisanstan sonra 1 yıl tecil ettirebiliyormuşsunuz. Bende bir uzman kadrosu kazandım güvenlik soruşturması sürecindeyim aralıkta tecilim bitiyor benimde. Maalesef doktoradan sonra tecil olmuyormuş o yüzden aralığın son haftası rapor almamı tavsiye ettiler böylece mayısa kadar uzatabiliyorum ve 4-5 ay içinde atamamın bitmesi lazım. Genel anlamda bende çok sordum soruşturdum. Kazandığınız bir kadroya atanma hakkınız bitmiyormuş. Yani soruşturma tamamlanmamış olup askere gitme durumunda bile olsam döndüğümde kadroya atanabilirmişim. Benimde tek korkup buydu açıkcası. Kadronuzu kazanın evrakları teslim edin güvenlik soruşturması süreci başladı denilsin. Bence bundan sonra kazanılmış hakkınız kaybolmayacaktır. Askerlik vatani görev olduğundan bu tarz durumlara dikkat ediliyor diye biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ah Askerlik.!