Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ah Askerlik.!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="custodes" data-source="post: 478592" data-attributes="member: 100622"><p>Merhabalar değerli arkadaşlar ben şu an bir üniv ye araştırma görevlisi olmak için başvurdum ama askerlik sorunu beni yiyip bitiriyor. Durumum şu; 2014 yılından beri yüksek lisanstayım tecilimi yeni yeniletmeye gittim bana büyük ihtimalle önümüzdeki mart ayına kadar tecil ettirebileceğim söylendi-kesin bir durum yok üniv.den her gün control ediyorum sistem üzerinden. Eğer marta kadar bitirirsem de + 1-ki bitirip bitiremeyeceğim belli değil.. Daha yeni başvurdum araş.görevlisi ilanına diploma notum 3.54 alesim 75 e ydsm 92.5 her şey iyi hoş da askerlik yüzünden beni almazlar (?) diye düşünüyorum. Şu andaki tecilim e devletten 7 kasım 2017 gösteriyor. Kilom da var şu an askerlik için kesinlikle elverişli değilim şu an, nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar birkaç güne ön değerlendirme / sınav olacak. Tecilimi kontrol edip bu adamı almayalım derler mi? Hemen bir şey yapmalıyım. Lütfen önerilerinizi esirgemeyin.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Update: Arkadaşlar sınıflandırılmış yükümlü diyor e devlette ne yapmalıyım deliricem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="custodes, post: 478592, member: 100622"] Merhabalar değerli arkadaşlar ben şu an bir üniv ye araştırma görevlisi olmak için başvurdum ama askerlik sorunu beni yiyip bitiriyor. Durumum şu; 2014 yılından beri yüksek lisanstayım tecilimi yeni yeniletmeye gittim bana büyük ihtimalle önümüzdeki mart ayına kadar tecil ettirebileceğim söylendi-kesin bir durum yok üniv.den her gün control ediyorum sistem üzerinden. Eğer marta kadar bitirirsem de + 1-ki bitirip bitiremeyeceğim belli değil.. Daha yeni başvurdum araş.görevlisi ilanına diploma notum 3.54 alesim 75 e ydsm 92.5 her şey iyi hoş da askerlik yüzünden beni almazlar (?) diye düşünüyorum. Şu andaki tecilim e devletten 7 kasım 2017 gösteriyor. Kilom da var şu an askerlik için kesinlikle elverişli değilim şu an, nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar birkaç güne ön değerlendirme / sınav olacak. Tecilimi kontrol edip bu adamı almayalım derler mi? Hemen bir şey yapmalıyım. Lütfen önerilerinizi esirgemeyin. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Update: Arkadaşlar sınıflandırılmış yükümlü diyor e devlette ne yapmalıyım deliricem [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ah Askerlik.!