Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Affınıza sığınarak, tecrübeleriniz ve bilgilerinizden faydalanmak amaçlı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="furkan1993" data-source="post: 442164" data-attributes="member: 81518"><p>Öncelikle ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Destekleriniz gerçekten benim için çok değerli. Lisans eğitimimin ilk yılından beri sessiz, kaybolup giden bir öğrenci olmaktan çok korktum ve olabildiğince hocalarıma kendimi tanıtmaya çalıştım. Bölüm başkanımız, şu anki fakülte dekanımız eğer unutmadıysa akademisyen olma isteğimden haberdar. Ancak, İİBF fakülte ve bölümlerinin yoğunluğu malum. Dolayısı ile bu durum, tahmin edebileceğiniz çoğu konuda sorun yaratıyor. Özellikle son sene, hocalarıma bölümümüzde tezli yüksek lisans yapmak istediğimi ancak mülakattan çekindiğimi söyleyerek kendilerinden yardım talep ettim. Ancak, diğer hususu yapamıyorum. Akademisyen olmak istiyorum ve burada yüksek lisans yapmak istiyorum gibi şeyleri az çok hocalarıma söyleyebiliyor ancak kesinlikle hocam burada kalmak istiyorum, beni burada tutun diyemiyorum. Emrivaki gibi geliyor, hakkımda kötü düşünmelerini, iyi niyetlerini suistimal etmek istemiyorum. Eğer alınırsam bu konuşmaları yüksek lisansım süresince yaparım diye düşünüyorum. Daha az öğrenci, daha çok ilgi ve daha çok ispatlanmış şey ile birlikte... Bir önceki konuyla ilgili örnek verecek olursam, fakülte ödül törenimizde, konuşma hakkı olmamasına rağmen bölüm 2.miz "Ben burada akademisyen olmak istiyorum, ne olur beni alın!" derken, benim konuşma hakkım olmasına rağmen kürsüde bu konudan bahsedemedim. Elbette 2.mize saygı duyuyorum ancak ben çok mahcup olurdum, yapamazdım. Umarım bugüne kadar kendimi ifade etme çabalarım karşılıksız kalmamıştır. Çünkü bu karşılığı almak için yüksek lisans sürecini bekliyorum. Eğer alınamaz isem, çok üzüleceğim çünkü...</p><p></p><p>Çok yazdım, çok bunalttım belki kusura bakmayın. Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="furkan1993, post: 442164, member: 81518"] Öncelikle ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Destekleriniz gerçekten benim için çok değerli. Lisans eğitimimin ilk yılından beri sessiz, kaybolup giden bir öğrenci olmaktan çok korktum ve olabildiğince hocalarıma kendimi tanıtmaya çalıştım. Bölüm başkanımız, şu anki fakülte dekanımız eğer unutmadıysa akademisyen olma isteğimden haberdar. Ancak, İİBF fakülte ve bölümlerinin yoğunluğu malum. Dolayısı ile bu durum, tahmin edebileceğiniz çoğu konuda sorun yaratıyor. Özellikle son sene, hocalarıma bölümümüzde tezli yüksek lisans yapmak istediğimi ancak mülakattan çekindiğimi söyleyerek kendilerinden yardım talep ettim. Ancak, diğer hususu yapamıyorum. Akademisyen olmak istiyorum ve burada yüksek lisans yapmak istiyorum gibi şeyleri az çok hocalarıma söyleyebiliyor ancak kesinlikle hocam burada kalmak istiyorum, beni burada tutun diyemiyorum. Emrivaki gibi geliyor, hakkımda kötü düşünmelerini, iyi niyetlerini suistimal etmek istemiyorum. Eğer alınırsam bu konuşmaları yüksek lisansım süresince yaparım diye düşünüyorum. Daha az öğrenci, daha çok ilgi ve daha çok ispatlanmış şey ile birlikte... Bir önceki konuyla ilgili örnek verecek olursam, fakülte ödül törenimizde, konuşma hakkı olmamasına rağmen bölüm 2.miz "Ben burada akademisyen olmak istiyorum, ne olur beni alın!" derken, benim konuşma hakkım olmasına rağmen kürsüde bu konudan bahsedemedim. Elbette 2.mize saygı duyuyorum ancak ben çok mahcup olurdum, yapamazdım. Umarım bugüne kadar kendimi ifade etme çabalarım karşılıksız kalmamıştır. Çünkü bu karşılığı almak için yüksek lisans sürecini bekliyorum. Eğer alınamaz isem, çok üzüleceğim çünkü... Çok yazdım, çok bunalttım belki kusura bakmayın. Saygılarımla... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Affınıza sığınarak, tecrübeleriniz ve bilgilerinizden faydalanmak amaçlı...