Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Af kapsamı ve tez uzatma süresi ve danışman hoca değişikliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 490410" data-attributes="member: 101411"><p>Hocam merhaba.</p><p></p><p>Benim bildiğim kadarıyla 2 dönem hakkınız kalmış. Bitiremezseniz ilişiğiniz kesilir.</p><p></p><p>Danışman değişiklikleri çok uzun ve zorlu süreçler. Birçok tarafın ikna olması ve imza atması gerekiyor. Doğrudur demiyorum ancak bazen koşullar bizleri "köprüyü geçene kadar" bazı şeyleri ne kadar güç olsa da idare etmek zorunda bırakıyor.</p><p></p><p>Yeni bir değişiklik olmadıkça aftan da yararlanamazsınız, o geçmiş. Hoca bulmam da zor diyorsunuz. Eminim denemişsinizdir ancak şu an tek çare "iletişim" olarak görünüyor. İletişime geçin, bunu da daha etkili bir şekilde yapmaya çalışın. Öncelikle mevcut danışmanınızla son bir kez iletişim kurmaya çalışın. Durumunuzu anlatın, gerekirse yalvarın, "egosunu kabul edin". </p><p></p><p>İki döneminiz kalmış, işiniz kolay değil. Ya bazı şeyleri sineye çekip, sabredip, tüm gücünüzle bu işi bitireceksiniz ya da tüm emekler boşa gidecek. Enstitülerde yüzlerce öğrenci kayıtlı, kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 490410, member: 101411"] Hocam merhaba. Benim bildiğim kadarıyla 2 dönem hakkınız kalmış. Bitiremezseniz ilişiğiniz kesilir. Danışman değişiklikleri çok uzun ve zorlu süreçler. Birçok tarafın ikna olması ve imza atması gerekiyor. Doğrudur demiyorum ancak bazen koşullar bizleri "köprüyü geçene kadar" bazı şeyleri ne kadar güç olsa da idare etmek zorunda bırakıyor. Yeni bir değişiklik olmadıkça aftan da yararlanamazsınız, o geçmiş. Hoca bulmam da zor diyorsunuz. Eminim denemişsinizdir ancak şu an tek çare "iletişim" olarak görünüyor. İletişime geçin, bunu da daha etkili bir şekilde yapmaya çalışın. Öncelikle mevcut danışmanınızla son bir kez iletişim kurmaya çalışın. Durumunuzu anlatın, gerekirse yalvarın, "egosunu kabul edin". İki döneminiz kalmış, işiniz kolay değil. Ya bazı şeyleri sineye çekip, sabredip, tüm gücünüzle bu işi bitireceksiniz ya da tüm emekler boşa gidecek. Enstitülerde yüzlerce öğrenci kayıtlı, kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Af kapsamı ve tez uzatma süresi ve danışman hoca değişikliği