Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Acil yardım Araştırma görevlsi ön değerlendirme skandalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="abaci91" data-source="post: 479524" data-attributes="member: 75490"><p>Hocam kolay gelsin iyi çalışmlar bir yanlışınız vardır dikkat edin. ön değerlendirme sonucunda aslını isterler. ön değerlendirme sürecinde fotokopi veya aslı gibidir isterler bunu noter(son terciniz olsun) veya enstitünüzden yaptırın. bence ilanı birdaha bakın.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>hocam bu gün aradım kurumu. inanın saat 9:30 başladım ta 16:00 kadar abartısız 10'u geçmiştir aradığım. fakulte sekreteri- personel daire başkanı veya yardımcısı- hocalar arası gittim geldim. yani top çevirdiler. dedilerki ön değerledirme sürecini hocalar yaptı yok personel daire başkanı veya fakulte sekreteri ve en sonunda bölüm başkan ve dekan dediler onu da aradım ve daha önce mail attım geri dönmedi. bu günde aradım kurumda değilmiş. yarın yine arıyacam. ön değreledirmeyi geçenler zaten başka bir ilanda benimle kabul aldığım yerde de kabul almışlar veya ön değerlendirme sonucunda kalmışlar. Yani şuanki gelen kokular alacakları adam belli ve kadroyu ona göre açmışlar. hocam yine takibiniz ve katkılarınız için teşekkür ederim. Gelişme olursa haber vericem yine</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p> [MENTION=100757]kutuphaneci27[/MENTION] hocalarım bu gün aradım konuştum. durumu yukarıda anlattım zaten. herhangi bir gelişme oldukça haber veririm. yüksek yaptığım ünv. nin dekanı yard ve aynı zmanda tez danışmanım ile konuştum ve sizede söyleyiyim ilan belgesini yökilandan, kargo gönderi fişi ve ön değe. sonuçlarınız yanınızda olsun ne olur ne olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abaci91, post: 479524, member: 75490"] Hocam kolay gelsin iyi çalışmlar bir yanlışınız vardır dikkat edin. ön değerlendirme sonucunda aslını isterler. ön değerlendirme sürecinde fotokopi veya aslı gibidir isterler bunu noter(son terciniz olsun) veya enstitünüzden yaptırın. bence ilanı birdaha bakın. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] hocam bu gün aradım kurumu. inanın saat 9:30 başladım ta 16:00 kadar abartısız 10'u geçmiştir aradığım. fakulte sekreteri- personel daire başkanı veya yardımcısı- hocalar arası gittim geldim. yani top çevirdiler. dedilerki ön değerledirme sürecini hocalar yaptı yok personel daire başkanı veya fakulte sekreteri ve en sonunda bölüm başkan ve dekan dediler onu da aradım ve daha önce mail attım geri dönmedi. bu günde aradım kurumda değilmiş. yarın yine arıyacam. ön değreledirmeyi geçenler zaten başka bir ilanda benimle kabul aldığım yerde de kabul almışlar veya ön değerlendirme sonucunda kalmışlar. Yani şuanki gelen kokular alacakları adam belli ve kadroyu ona göre açmışlar. hocam yine takibiniz ve katkılarınız için teşekkür ederim. Gelişme olursa haber vericem yine [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] [MENTION=100757]kutuphaneci27[/MENTION] hocalarım bu gün aradım konuştum. durumu yukarıda anlattım zaten. herhangi bir gelişme oldukça haber veririm. yüksek yaptığım ünv. nin dekanı yard ve aynı zmanda tez danışmanım ile konuştum ve sizede söyleyiyim ilan belgesini yökilandan, kargo gönderi fişi ve ön değe. sonuçlarınız yanınızda olsun ne olur ne olmaz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Acil yardım Araştırma görevlsi ön değerlendirme skandalı