Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ACİL.. 39. madde hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bozkırtenekesi" data-source="post: 447189" data-attributes="member: 93370"><p>geçen hafta sonuçlanan değerlendirmelere göre, başvurduğum doktora programını kazanamamış durumdayım. Halihazırda 50-d'li bir araştırma görevlisiyim. Bildiğim kadarıyla çoğu yer (alanımla ilgili) doktora alımlarını bitirmiş durumda... Acaba şu aşamadan sonra ne olacağı hakkında bilgilendirir misiniz? </p><p></p><p>1. ilişiğim kesilir mi? (temmuz ayında sözleşmemi uzattım)</p><p>2. 35 ile herhangi bir üniversiteye beni gönderme imkanı var mı?</p><p>3. 35 ile gidersem ders aşamasından sonra kendi isteğimle kadromun bulunduğu üniversiteye dönebilecek miyim? (1 yıl zorunlu hizmet yeterli.. )</p><p></p><p>teşekkürler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bozkırtenekesi, post: 447189, member: 93370"] geçen hafta sonuçlanan değerlendirmelere göre, başvurduğum doktora programını kazanamamış durumdayım. Halihazırda 50-d'li bir araştırma görevlisiyim. Bildiğim kadarıyla çoğu yer (alanımla ilgili) doktora alımlarını bitirmiş durumda... Acaba şu aşamadan sonra ne olacağı hakkında bilgilendirir misiniz? 1. ilişiğim kesilir mi? (temmuz ayında sözleşmemi uzattım) 2. 35 ile herhangi bir üniversiteye beni gönderme imkanı var mı? 3. 35 ile gidersem ders aşamasından sonra kendi isteğimle kadromun bulunduğu üniversiteye dönebilecek miyim? (1 yıl zorunlu hizmet yeterli.. ) teşekkürler.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ACİL.. 39. madde hakkında