Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ACİL.. 39. madde hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yiğit Sümbül" data-source="post: 446835" data-attributes="member: 49560"><p>herkese merhaba, 39. madde ile ilgili bir maruzatım var, cevap verebilecek olan olursa minnettar olurum.</p><p></p><p>öyp ile niğde üniversitesine atanmış bir araştırma görevlisiyim, bir süredir hacettepe üniversitesi'nde dil kursuna devam ediyorum ve 4 eylül tarihinde yds'ye gireceğim ve niğde üniversitesi tarafından yapılan görevlendirmem bitecek. niğde üniversitesi de takip eden iş günü geri dönüp göreve başlamam gerektiğini söylüyor. niğde'de ne bölüm var ne de hoca. buraya kadar sorun yok. benim durumum halihazırda hacettepe üniversitesi'nde kendi bölümümde yüksek lisans öğrenci kaydım olmasıyla alakalı . bizim gireceğimiz 4 eylül 2016'daki yds 22 eylül 2016 tarihinde açıklanacak olarak görünüyor ösym sınav takviminde. yök ile görüşmelerim sonucunda yüksek ihtimalle 22 eylüle kadar güz dönemi yüksek lisans tercih ve atamalarının tamamlanacağını, yetişemeyeceğimizi söylediler. sonraki tercihe kadar görev yerlerinize dönersiniz dediler. bu da benim o yaklaşık 6 ay boyunca niğde üniversitei'nde çalışıp niğde'de yaşamam anlamına geliyor. ancak ankara'da düzenimi kurmuş durumdayım ve eğitim kontenjanları da hep ankara'daki üniversitelerde açılacağı için doktora bitimine kadar ankara'da yaşayacağım kesin. benim sorum ise şu: ben yüksek lisans ders kaydımı yapıp önümüzdeki dönemin başında da niğde üniversitesi'nden eğitimim için 39. madde görevlendirmesi isteyebilir miyim? evetse kaç aylık isteyebiliyorum? halihazırda dil kursunda 39. maddeyle bulunduğum için belli bir süre kotasını doldurmuş oluyor muyum? şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yiğit Sümbül, post: 446835, member: 49560"] herkese merhaba, 39. madde ile ilgili bir maruzatım var, cevap verebilecek olan olursa minnettar olurum. öyp ile niğde üniversitesine atanmış bir araştırma görevlisiyim, bir süredir hacettepe üniversitesi'nde dil kursuna devam ediyorum ve 4 eylül tarihinde yds'ye gireceğim ve niğde üniversitesi tarafından yapılan görevlendirmem bitecek. niğde üniversitesi de takip eden iş günü geri dönüp göreve başlamam gerektiğini söylüyor. niğde'de ne bölüm var ne de hoca. buraya kadar sorun yok. benim durumum halihazırda hacettepe üniversitesi'nde kendi bölümümde yüksek lisans öğrenci kaydım olmasıyla alakalı . bizim gireceğimiz 4 eylül 2016'daki yds 22 eylül 2016 tarihinde açıklanacak olarak görünüyor ösym sınav takviminde. yök ile görüşmelerim sonucunda yüksek ihtimalle 22 eylüle kadar güz dönemi yüksek lisans tercih ve atamalarının tamamlanacağını, yetişemeyeceğimizi söylediler. sonraki tercihe kadar görev yerlerinize dönersiniz dediler. bu da benim o yaklaşık 6 ay boyunca niğde üniversitei'nde çalışıp niğde'de yaşamam anlamına geliyor. ancak ankara'da düzenimi kurmuş durumdayım ve eğitim kontenjanları da hep ankara'daki üniversitelerde açılacağı için doktora bitimine kadar ankara'da yaşayacağım kesin. benim sorum ise şu: ben yüksek lisans ders kaydımı yapıp önümüzdeki dönemin başında da niğde üniversitesi'nden eğitimim için 39. madde görevlendirmesi isteyebilir miyim? evetse kaç aylık isteyebiliyorum? halihazırda dil kursunda 39. maddeyle bulunduğum için belli bir süre kotasını doldurmuş oluyor muyum? şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ACİL.. 39. madde hakkında