Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Puanı
Açıklanan Son Sınavlarla Birlikte ÖYP Puanınız Kaç Oldu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m.a.g.NUM" data-source="post: 96002" data-attributes="member: 1446"><p>forumdakilerin insafı kurumuş ya hu.şunu da ben anlamıyorum iyi bir ales iyi bir dil olması akademisyen olmak için yeterli midir?öyleyse gidin ingiltereden adam getrin araştırsınlar nasıl olsa dilleri ingilizce.forumda itidall yok herkes ya ifratta ya tefritte.akademisyenlik yabancı dil,bölüm donanımıı ile alakalı birşeydir.ne birbirinden ayrılır ne de biri olmadan akademisyen olur.kimi diyor ki lisans not ortalaması azalsın niye azalıyor ben azmettim çalıştım kazandım.desen ki her üniversitenin çanı olsun ona göre bizim mezuniyet değerlendirilsin amenna.ama sen büyük üniversitede de okusan boşsan boşsundur.dolu ise küçük de doldurur.üniversite hani çok bir şey vermiyordu insan kendini geliştirmeliydi.niye byük üniversitelerinizin arkasına sığınıyorsunuz.bu tiplerle keşke alanda yeterlilik sınavı olsa da orada boy ölçüsse küçük üniveristeliker</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m.a.g.NUM, post: 96002, member: 1446"] forumdakilerin insafı kurumuş ya hu.şunu da ben anlamıyorum iyi bir ales iyi bir dil olması akademisyen olmak için yeterli midir?öyleyse gidin ingiltereden adam getrin araştırsınlar nasıl olsa dilleri ingilizce.forumda itidall yok herkes ya ifratta ya tefritte.akademisyenlik yabancı dil,bölüm donanımıı ile alakalı birşeydir.ne birbirinden ayrılır ne de biri olmadan akademisyen olur.kimi diyor ki lisans not ortalaması azalsın niye azalıyor ben azmettim çalıştım kazandım.desen ki her üniversitenin çanı olsun ona göre bizim mezuniyet değerlendirilsin amenna.ama sen büyük üniversitede de okusan boşsan boşsundur.dolu ise küçük de doldurur.üniversite hani çok bir şey vermiyordu insan kendini geliştirmeliydi.niye byük üniversitelerinizin arkasına sığınıyorsunuz.bu tiplerle keşke alanda yeterlilik sınavı olsa da orada boy ölçüsse küçük üniveristeliker [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Puanı
Açıklanan Son Sınavlarla Birlikte ÖYP Puanınız Kaç Oldu?