Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
9 temmuz 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TAMYOKDIL" data-source="post: 473884" data-attributes="member: 99408"><p>Arkadaşlar; YÖKDİL ikinci sınavı da bugün yapıldı. Katılan arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım istediğiniz ve hakettiğiniz notu alırsınız. Ben de Sosyal Bilimlerden sınava girdim.</p><p></p><p>Başlıca tespitlerim:</p><p>1) YÖKDİL sınavı ne söylenildiği gibi çok kolay ne de daha önce yapılan UDS sınavları kadar zor. </p><p>2) Bağlaç bilgisi hem anlamsal hem de yapısal (gramer) olarak gerekli. Yani bağlaçları sadece anlam olarak bilmeniz yeterli olacak düşüncesi bu sınavda sizin başarısız olmanıza neden olacaktır. </p><p>3) Sınavın 53'üncü sorusundan sonraki soruları doğru yanıtlamak için esas olarak "use of referants" işe yarıyor. Ayrıca özellikle soyut konularda bol okuma yapmanızı tavsiye ederim.</p><p></p><p></p><p>sosyal bilimler cevaplar:</p><p>hesitant to</p><p>carry out</p><p>suggested that</p><p>even though</p><p>is considered</p><p>whereas</p><p>others</p><p>about / of</p><p>unlike</p><p>along</p><p>from (different)</p><p>approximately </p><p>have become / should be V3</p><p>because of</p><p>since</p><p>spoken</p><p>present perfect since past simple</p><p>over the past years , present perfect</p><p>more than</p><p>encompass</p><p>traced </p><p>along</p><p>neither / nor</p><p>generalizations</p><p>if </p><p>when </p><p>therefore</p><p>dress up</p><p>re-enacted</p><p>is shown</p><p>although</p><p>along the river</p><p>since they come from</p><p>differ from</p><p>while others</p><p>can be traced to</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TAMYOKDIL, post: 473884, member: 99408"] Arkadaşlar; YÖKDİL ikinci sınavı da bugün yapıldı. Katılan arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım istediğiniz ve hakettiğiniz notu alırsınız. Ben de Sosyal Bilimlerden sınava girdim. Başlıca tespitlerim: 1) YÖKDİL sınavı ne söylenildiği gibi çok kolay ne de daha önce yapılan UDS sınavları kadar zor. 2) Bağlaç bilgisi hem anlamsal hem de yapısal (gramer) olarak gerekli. Yani bağlaçları sadece anlam olarak bilmeniz yeterli olacak düşüncesi bu sınavda sizin başarısız olmanıza neden olacaktır. 3) Sınavın 53'üncü sorusundan sonraki soruları doğru yanıtlamak için esas olarak "use of referants" işe yarıyor. Ayrıca özellikle soyut konularda bol okuma yapmanızı tavsiye ederim. sosyal bilimler cevaplar: hesitant to carry out suggested that even though is considered whereas others about / of unlike along from (different) approximately have become / should be V3 because of since spoken present perfect since past simple over the past years , present perfect more than encompass traced along neither / nor generalizations if when therefore dress up re-enacted is shown although along the river since they come from differ from while others can be traced to [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
9 temmuz 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti