Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Puanı
65 Puan Üstünde Alanlar
65 Üstü Alanların Tercih İşlemleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elektro" data-source="post: 926" data-attributes="member: 38"><p>Arkadaşlar lütfen şu soruma bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi. Lisansüstü eğitim programlarına başvurularda bi genel kadrolar var Örn:Elektrik-Elektronik Müh. bir de Elektrik Makinaları Abd olarak. Ben elektrik makinaları abd olarak kazandım. Ben genel kadroya başvuru yapabiliyor muyum? veya tam tersi ilk aşamada abd si belirlenmeyen arkadaşlar gelip benim abd e başvuru yapabilirler mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elektro, post: 926, member: 38"] Arkadaşlar lütfen şu soruma bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi. Lisansüstü eğitim programlarına başvurularda bi genel kadrolar var Örn:Elektrik-Elektronik Müh. bir de Elektrik Makinaları Abd olarak. Ben elektrik makinaları abd olarak kazandım. Ben genel kadroya başvuru yapabiliyor muyum? veya tam tersi ilk aşamada abd si belirlenmeyen arkadaşlar gelip benim abd e başvuru yapabilirler mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Puanı
65 Puan Üstünde Alanlar
65 Üstü Alanların Tercih İşlemleri