65 Üstü Alanların Tercih İşlemleri

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Nazmi hocam bu bilgiyi yökten mi aldın? Öyp üniversiteleriyle görüştümde kimsenin pek bi bilgisi yok. Sadece belirlenmiş abd'lere sadece o abd'ye atanmış olanların müracatları kabul edilir dendi. Ama genel kadrolarla ilgili bi bilgileri yok abd'siz olanlarla yani. Ama onlar içinde bizimle aynı şekilde yorumladılar abd'si alım aşamasında belirlenmeyenlerin bu kadrolara başvurabileceklerini.

Dediğim gibi zaten kulağımla duymadığım hiç bir bilgiyi kesin diye vermem, olabilir derim. Ama bu duyduklarım arasında =) ABD si olanlar birebir olmayanlar genele..
 

elektro

Öğrenci
Arkadaşlar 65 puan üzeri olanların y.lisans doktora dönemi için her üniversitede kontenjanların hangi hocalara ait olduğu belli mi?
 

sezin

Öğrenci
arkadaşlar yurtdışı dil eğitimleri ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı? ingiltere ve maltada olacak diye duymuştum doğrumudur??
 

sandhi

Öğrenci
1. maddeye göre, lisansüstü eğitim yaptığı üniversitede görevlendirilmek için kadrosunun bulunduğu üniversiteye dilekçe veren arkadaşlar herhangi bir geri bildirim aldılar mı acaba? Ya da bir gelişme oldu mu?
 
Üst