Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50d ve kadro
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="erfpr" data-source="post: 484022" data-attributes="member: 91754"><p>Selamlar,</p><p></p><p>Boyle birsey buldum.</p><p>2016/04 yuksek lisans atilma kararindan sonra kac girisli olduguna bakilmaksizin azami sureyi gecmis iseniz durum söyle ;</p><p></p><p>"20/04/2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği"nden önce kayıtlı olan ve yüksek lisans, doktora veya bütünleşik doktorada azami eğitim süresi dolan öğrencilerin her ne kadar azami eğitim süreleri 2016-2017 akademik yılı güz yarıyılı itibarıyla yeniden başlasa bile, yükseköğretim kurumları tarafından ilan edilen ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 33/a veya 50/d statüsüne göre istihdam edilen araştırma görevlisi kadrolarına başvuru hakları iptal edilmiştir."</p><p></p><p>"bundan böyle araştırma görevlisi ilanlarında "YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA YAPIYOR OLMAK" şartı olan kadrolara lisansüstü eğitimde azami eğitim süresini aşmış olan öğrenciler artık hiçbir suretle başvuramayacaktır. Başvursalar dahi eleneceklerdir."</p><p>Alintidir !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erfpr, post: 484022, member: 91754"] Selamlar, Boyle birsey buldum. 2016/04 yuksek lisans atilma kararindan sonra kac girisli olduguna bakilmaksizin azami sureyi gecmis iseniz durum söyle ; "20/04/2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği"nden önce kayıtlı olan ve yüksek lisans, doktora veya bütünleşik doktorada azami eğitim süresi dolan öğrencilerin her ne kadar azami eğitim süreleri 2016-2017 akademik yılı güz yarıyılı itibarıyla yeniden başlasa bile, yükseköğretim kurumları tarafından ilan edilen ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 33/a veya 50/d statüsüne göre istihdam edilen araştırma görevlisi kadrolarına başvuru hakları iptal edilmiştir." "bundan böyle araştırma görevlisi ilanlarında "YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA YAPIYOR OLMAK" şartı olan kadrolara lisansüstü eğitimde azami eğitim süresini aşmış olan öğrenciler artık hiçbir suretle başvuramayacaktır. Başvursalar dahi eleneceklerdir." Alintidir ! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50d ve kadro