50d ilişik kesilmesinden sonra sağlık güvencesi.

marcellcedan

Öğrenci
Merhaba.

2.5 senendi 50d'li olarak çalışmaktayım. Yüksek Lisansım bittiği için ve bulunduğum üniversite Dr programı açamadığından, beni de başka bir üniversiteye göndermediğinden, pazartesi günü ilişiğim kesilecek. İlişik kesilme tarihinden sonra sağlık hizmetlerinden faydalanma sürem nedir? Bağlı olduğum üniversite ve SGK'da sağlıklı bilgi alamıyorum.

Yardımcı olmanız dileğiyle...

Sercan

Profesör
Merhaba.

2.5 senendi 50d'li olarak çalışmaktayım. Yüksek Lisansım bittiği için ve bulunduğum üniversite Dr programı açamadığından, beni de başka bir üniversiteye göndermediğinden, pazartesi günü ilişiğim kesilecek. İlişik kesilme tarihinden sonra sağlık hizmetlerinden faydalanma sürem nedir? Bağlı olduğum üniversite ve SGK'da sağlıklı bilgi alamıyorum.

Yardımcı olmanız dileğiyle...

Benim bildiğim 100 gün hocam. 100 gün prim ödemeden sağlıktan yararlanabilirsiniz. 100 günün sonunda iş bulamazsanız, gelir tespiti yaptırmanız gerekecek. SGK neden sağlıklı bilgi vermiyor anlamak mümkün değil.

A

Akademik Forum

Guest
Çok teşekkürler.

(Bulunduğum şehirdeki SGk "hala çalışıyor görünüyorsunuz. Sizin provizyonunuza bakmalıyız bunuda ancak işten çıkınca yapabiliriz" dedi. )