Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50d Araştırma Görevlisi azami eğitim süreleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mr December" data-source="post: 499269" data-attributes="member: 7087"><p>Hocam araştırma görevlisinin iş durumunun rahat olduğunu size düşündürten şey ne oldu ben de onu merak ettim açıkçası. Araştırma görevlisinin iş tanımı tam net değil, gözetmenlikten tutun formasyon kayıtlarına, dersleri asiste etmekten tutun sınav okumaya kadar herşeyi yapabiliyor araş gör ve bunları yaparken de kendi tezine/çalışmalarına odaklanamıyor. </p><p></p><p>50d araştırma görevlisi olursanız eğer eğitiminiz bittiğinde kadro bulamazsanız işsiz kalacaksınız, öğretmenlikte kalırsanız da kadronuz olacak. Nerede mutlu olacaksınız, bunu sizin bilmeniz gerekiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr December, post: 499269, member: 7087"] Hocam araştırma görevlisinin iş durumunun rahat olduğunu size düşündürten şey ne oldu ben de onu merak ettim açıkçası. Araştırma görevlisinin iş tanımı tam net değil, gözetmenlikten tutun formasyon kayıtlarına, dersleri asiste etmekten tutun sınav okumaya kadar herşeyi yapabiliyor araş gör ve bunları yaparken de kendi tezine/çalışmalarına odaklanamıyor. 50d araştırma görevlisi olursanız eğer eğitiminiz bittiğinde kadro bulamazsanız işsiz kalacaksınız, öğretmenlikte kalırsanız da kadronuz olacak. Nerede mutlu olacaksınız, bunu sizin bilmeniz gerekiyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50d Araştırma Görevlisi azami eğitim süreleri