Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d'li araştırma görevlisi istediği zaman istifa edebilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eczak" data-source="post: 477739" data-attributes="member: 26036"><p>Hocam, kadrosunu kazandığım üniversitedeki personel daire başkanı da aynı şeyi söyledi. Kadro iade talebi yazısı yazamazlar bir yazsınlarda görelim atacağımız bir adım olur elbet dedi. Bu noktada iki soru işareti oluyor.</p><p></p><p>1- Kadro iade yazısı değilde istifası uygun görülmemiştir yazısı gelirse nasıl bir adım atmam gerekir? 1 ay bekleyip yeniden istifa edersem kabul olmak zorunda mı örneğin ne yapmam lazım? </p><p>2- Doktorayı bitirdikten sonra istifa ettiğim için bu bir sorun yaratır mı? Doktora sonrası bize iade edilmesi gerekiyordu edilmedi bu nedenle istifası uygun değil veya kadro iadesi gereklidir. şeklinde bir yazı gelirse ne yapmam gerekir?</p><p></p><p>Bu iki durum olursa da mücadeleye devam edeyim diyorum. Bu esnada kazandığım kadronun yanma veya olmuyor bunun işi vs. gibisinden kadroya atama hakkımın kaybolması gibi bir durum oluşur mu?</p><p></p><p>Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eczak, post: 477739, member: 26036"] Hocam, kadrosunu kazandığım üniversitedeki personel daire başkanı da aynı şeyi söyledi. Kadro iade talebi yazısı yazamazlar bir yazsınlarda görelim atacağımız bir adım olur elbet dedi. Bu noktada iki soru işareti oluyor. 1- Kadro iade yazısı değilde istifası uygun görülmemiştir yazısı gelirse nasıl bir adım atmam gerekir? 1 ay bekleyip yeniden istifa edersem kabul olmak zorunda mı örneğin ne yapmam lazım? 2- Doktorayı bitirdikten sonra istifa ettiğim için bu bir sorun yaratır mı? Doktora sonrası bize iade edilmesi gerekiyordu edilmedi bu nedenle istifası uygun değil veya kadro iadesi gereklidir. şeklinde bir yazı gelirse ne yapmam gerekir? Bu iki durum olursa da mücadeleye devam edeyim diyorum. Bu esnada kazandığım kadronun yanma veya olmuyor bunun işi vs. gibisinden kadroya atama hakkımın kaybolması gibi bir durum oluşur mu? Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d'li araştırma görevlisi istediği zaman istifa edebilir mi?