Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d'li araştırma görevlisi istediği zaman istifa edebilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eczak" data-source="post: 477676" data-attributes="member: 26036"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Üniversitem bana hala 50/d olduğumu söylüyor. İstifa etmek istersem senedimin devreye gireceğini belirttiler. Hala 50d isem nasıl senedim devreye girecek diyorum bu seferde istifa dilekçen gelince hemen 33a ya çevirebiliriz istersek diyorlar. Bugün 50d olduğuma dair bir yazı talep edince de vermiyorlar. Nasıl bir yol izlemem gerekir. İstifa dilekçen gelir gelmez senedini devreye sokarız yanıtıyla karşılaştım. Biraz sıkıştım bu durumda. Noterden ihtar ile istifa edersem kabul etmek zorundalar mı? Olumsuz cevap gönderirlerse kabul etmezlerse ne yapabilirim. </p><p>Diğer kazandığım kadrodaki üniversitede istifanın kabul edildiğine ve ilişiğini kestiğine dair yazı getir seni atayım diyor. Eğer noterden ihtarlı istifayı da kabul etmezlerse nasıl bir yol izlemeliyim? İstifa dilekçen gelirse ve kabul etseler bile dava açacağını söylüyor mevcut üniversitem. Bir fikri olan var mı? Oldukça zor durumda bırakıldım. YÖK'ün ilgili sayı ve kararlarını gösterdim bizi bağlamaz onlar 33a ya aktarmak 5 dakikamızı almaz gibi bir cevap ile karşılaştım.</p><p></p><p></p><p>NOT: Arkadaşlar bir fikriniz var ise bu mesajın altının yanı sıra özel mesaj olarak da gönderebilir misiniz zahmet olmazsa? Kadromun bulunduğu üniversitedeyim özel mesajlara çok hızlı ulaşabiliyorum. Çok teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eczak, post: 477676, member: 26036"] Merhabalar, Üniversitem bana hala 50/d olduğumu söylüyor. İstifa etmek istersem senedimin devreye gireceğini belirttiler. Hala 50d isem nasıl senedim devreye girecek diyorum bu seferde istifa dilekçen gelince hemen 33a ya çevirebiliriz istersek diyorlar. Bugün 50d olduğuma dair bir yazı talep edince de vermiyorlar. Nasıl bir yol izlemem gerekir. İstifa dilekçen gelir gelmez senedini devreye sokarız yanıtıyla karşılaştım. Biraz sıkıştım bu durumda. Noterden ihtar ile istifa edersem kabul etmek zorundalar mı? Olumsuz cevap gönderirlerse kabul etmezlerse ne yapabilirim. Diğer kazandığım kadrodaki üniversitede istifanın kabul edildiğine ve ilişiğini kestiğine dair yazı getir seni atayım diyor. Eğer noterden ihtarlı istifayı da kabul etmezlerse nasıl bir yol izlemeliyim? İstifa dilekçen gelirse ve kabul etseler bile dava açacağını söylüyor mevcut üniversitem. Bir fikri olan var mı? Oldukça zor durumda bırakıldım. YÖK'ün ilgili sayı ve kararlarını gösterdim bizi bağlamaz onlar 33a ya aktarmak 5 dakikamızı almaz gibi bir cevap ile karşılaştım. NOT: Arkadaşlar bir fikriniz var ise bu mesajın altının yanı sıra özel mesaj olarak da gönderebilir misiniz zahmet olmazsa? Kadromun bulunduğu üniversitedeyim özel mesajlara çok hızlı ulaşabiliyorum. Çok teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d'li araştırma görevlisi istediği zaman istifa edebilir mi?