Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50-D Yüksek Lisans sonrası İstifa ve Senet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="oyp_zorunlu" data-source="post: 509229" data-attributes="member: 104208"><p>tamam işte siz de benim dediğimi diyorsunu. farklı bir yolla. 50d için doktoraya devam etmesi şart. doktoraya nerde devam edecek? yeni senetle atanıp. yani çıkış yok.</p><p></p><p>ben ne diyorum; zorunlu hizmet öğretim üyesiyken düşmeye başlar yani doktora bitince. ee bu arkadaşın yine senetli doktora yapması şart. yine çıkış yok. </p><p></p><p>bu arkadaş için iki kere çıkış yok. </p><p></p><p>bu insan haklarına paralel mi? değil.</p><p></p><p>köleliğe paralel mi? evet.</p><p></p><p>sistem akademik köleliğe sürüklüyor. tıpkı bugünkü ben gibi. istemediğim insanlarla, istemediğim yerde, istemediğim işi yapıyorum. üstelik ailemden çocuğumdan ayrı. bırakıp simitçi olmama da izin vermiyorlar.</p><p></p><p></p><p>sonra orda düdüklü tencerenin biri çıkıp "başlamasaydın o zaman" diyor. pişmanlık diye bir gerçek var. başa gelmeden anlaşılmaz. adam öldürene tecavüz edene bile af çıkıyor. o düdüklü tencere bile hayatında kaç defa af aldı, hesabını tutamaz.</p><p></p><p>neyse. üzgünüm dostum, azınlık akademik köleliğe hoşgeldin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oyp_zorunlu, post: 509229, member: 104208"] tamam işte siz de benim dediğimi diyorsunu. farklı bir yolla. 50d için doktoraya devam etmesi şart. doktoraya nerde devam edecek? yeni senetle atanıp. yani çıkış yok. ben ne diyorum; zorunlu hizmet öğretim üyesiyken düşmeye başlar yani doktora bitince. ee bu arkadaşın yine senetli doktora yapması şart. yine çıkış yok. bu arkadaş için iki kere çıkış yok. bu insan haklarına paralel mi? değil. köleliğe paralel mi? evet. sistem akademik köleliğe sürüklüyor. tıpkı bugünkü ben gibi. istemediğim insanlarla, istemediğim yerde, istemediğim işi yapıyorum. üstelik ailemden çocuğumdan ayrı. bırakıp simitçi olmama da izin vermiyorlar. sonra orda düdüklü tencerenin biri çıkıp "başlamasaydın o zaman" diyor. pişmanlık diye bir gerçek var. başa gelmeden anlaşılmaz. adam öldürene tecavüz edene bile af çıkıyor. o düdüklü tencere bile hayatında kaç defa af aldı, hesabını tutamaz. neyse. üzgünüm dostum, azınlık akademik köleliğe hoşgeldin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50-D Yüksek Lisans sonrası İstifa ve Senet