Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d yüksek lisans-doktora geçişi ile ilgili boşluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="üzgünn" data-source="post: 509851" data-attributes="member: 105647"><p>Şuanda istediğim üniversitede doktoraya kabul edildim. herhangi bir sorun yok, umarım da olmaz. ama bir kere içinize şüphe düştüğü ve böyle bir korku yaşadığınız için her gece yatarken her an işten çıkarılma endişesi ister istemez oluyor. 50d li olmak böyle bir şeymiş. </p><p>Benim görev yerim olan okulda doktora programı bu yıl açıldı. O nedenle başvurmadım çünkü ilanı geç açıkladılar. ben de ilişiğim kesilmesin diye yüksek lisans tezimi verdikten ve mezuniyet belgemi aldıktan sonra 15 gün içinde hemen başka üniversitelere başvurdum ve sonunda istediğim okulda doktoraya başladım. Henüz dersler başlamadı daha izin konusunu görüşmedim, umarım izin konusunda da problem çıkarmazlar. Bu konuyu da görüştükten sonra son durumu yine yazmaya çalışacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="üzgünn, post: 509851, member: 105647"] Şuanda istediğim üniversitede doktoraya kabul edildim. herhangi bir sorun yok, umarım da olmaz. ama bir kere içinize şüphe düştüğü ve böyle bir korku yaşadığınız için her gece yatarken her an işten çıkarılma endişesi ister istemez oluyor. 50d li olmak böyle bir şeymiş. Benim görev yerim olan okulda doktora programı bu yıl açıldı. O nedenle başvurmadım çünkü ilanı geç açıkladılar. ben de ilişiğim kesilmesin diye yüksek lisans tezimi verdikten ve mezuniyet belgemi aldıktan sonra 15 gün içinde hemen başka üniversitelere başvurdum ve sonunda istediğim okulda doktoraya başladım. Henüz dersler başlamadı daha izin konusunu görüşmedim, umarım izin konusunda da problem çıkarmazlar. Bu konuyu da görüştükten sonra son durumu yine yazmaya çalışacağım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d yüksek lisans-doktora geçişi ile ilgili boşluk