Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Kadrosundaki Bir Araştırma Görevlisinin Yüksek Lisanstan Doktora Programına Geçiş Aşaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zlmsyln" data-source="post: 466001" data-attributes="member: 97844"><p>Merhabalar.</p><p>50/d esaslarında "Yüksek Lisans bittikten sonra, kendi çalıştığı okul Doktora Programı açmıyorsa takip eden ilk Eğitim-Öğretim yılı başlayana kadar herhangi bir devlet üniversitesinde doktora kaydını yaptıran Arş. Gör.' ün ilişiği kesilmez." gibi bir madde ya da buna yakın bir ifade var mıdır? (Mesela, MA savunmasına haziranda, PhD sınavına da ağustosta giren ve kaydını da eylülde yaptıran bir kişi devam mı eder yoksa MA savunma tarihi baz alınıp diğer okullarda sınava girene kadar beklenmeden işine son mu verilir?)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlmsyln, post: 466001, member: 97844"] Merhabalar. 50/d esaslarında "Yüksek Lisans bittikten sonra, kendi çalıştığı okul Doktora Programı açmıyorsa takip eden ilk Eğitim-Öğretim yılı başlayana kadar herhangi bir devlet üniversitesinde doktora kaydını yaptıran Arş. Gör.' ün ilişiği kesilmez." gibi bir madde ya da buna yakın bir ifade var mıdır? (Mesela, MA savunmasına haziranda, PhD sınavına da ağustosta giren ve kaydını da eylülde yaptıran bir kişi devam mı eder yoksa MA savunma tarihi baz alınıp diğer okullarda sınava girene kadar beklenmeden işine son mu verilir?) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Kadrosundaki Bir Araştırma Görevlisinin Yüksek Lisanstan Doktora Programına Geçiş Aşaması