Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50-D Kadrosu ve Görevlendirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tkk" data-source="post: 485665"><p><strong>50 d</strong></p><p></p><p>Ben yüksek lisans tez aşamasındayım. 50d kadrosu ile bir üniversiteyi kazandım. 1-2 ay sonra tezimi vermeyi planlıyorum. (muhtemelen güvenlik soruşturması içinde olacak). Üniversiteyi aradığımda yüksek lisansım bittiği an ilişiğimin kesileceğini ilettiler. Yani göreve başlamadan ilişiğim mi kesilecek? Doktoraya başvuru yapabilmem için bir sürem olacak mı? </p><p>Diyelimki azami sürem(2019 haziran) dolana kadar tezimi vermeyi uzattım. Doktora proğramları eylül ayı içinde açıldığından benim yine ilişiğim kesilecek mi? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tkk, post: 485665"] [b]50 d[/b] Ben yüksek lisans tez aşamasındayım. 50d kadrosu ile bir üniversiteyi kazandım. 1-2 ay sonra tezimi vermeyi planlıyorum. (muhtemelen güvenlik soruşturması içinde olacak). Üniversiteyi aradığımda yüksek lisansım bittiği an ilişiğimin kesileceğini ilettiler. Yani göreve başlamadan ilişiğim mi kesilecek? Doktoraya başvuru yapabilmem için bir sürem olacak mı? Diyelimki azami sürem(2019 haziran) dolana kadar tezimi vermeyi uzattım. Doktora proğramları eylül ayı içinde açıldığından benim yine ilişiğim kesilecek mi? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50-D Kadrosu ve Görevlendirme