Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Kadrosu İlişik Kesilmesi ve Yüksek Lisans Eğitimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="artex" data-source="post: 488951" data-attributes="member: 102064"><p>Hocam merhabalar.</p><p>Aynı sorunla 2 3 haftadır uğraşıyorum. Kadromun olduğu üniversitede bölümümün yüksek lisans programı olmadığı için başka bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Yüksek lisans yaptığım üniversiteyi değiştirmek istiyordum. Lakin kadromun bulunduğu üniversitede personel daire başkanı başka bir üniversiteye geçemeyeceğimi geçtiğim gün kadromun kesilmesi gerektiğini söyledi. Kendisi de bu bilgiyi bizzat YÖK ü arayarak teyit ettirmiş. Ama anladığım kadarıyla bu iş biraz üniversiteye kalmış. Kadronuzun bulunduğu üniversite bu işleme göz yumarsa kimsenin ruhu dahi duymaz. Ama genelde personel daire başkanları bu yükün altına girmemek için desteklemiyorlar. Hatta anladığım kadarıyla şöyle ki siz kadronuzun bulunduğu okuldaki personel daireye haber vermeden değiştirirseniz okulunuzu personel daire sizin okulunuzu değiştirdiğinizi öğrendiği güne kadar hiç bir sorun olmaz. Ama denk gelir yöksisten bilgilerinize bakar durumu fark ederse anında ilişiğinizi kesebilir. Sizin için en sağlıklısı personel daireyle görüşmek ama bu işin çok oluru yok gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="artex, post: 488951, member: 102064"] Hocam merhabalar. Aynı sorunla 2 3 haftadır uğraşıyorum. Kadromun olduğu üniversitede bölümümün yüksek lisans programı olmadığı için başka bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Yüksek lisans yaptığım üniversiteyi değiştirmek istiyordum. Lakin kadromun bulunduğu üniversitede personel daire başkanı başka bir üniversiteye geçemeyeceğimi geçtiğim gün kadromun kesilmesi gerektiğini söyledi. Kendisi de bu bilgiyi bizzat YÖK ü arayarak teyit ettirmiş. Ama anladığım kadarıyla bu iş biraz üniversiteye kalmış. Kadronuzun bulunduğu üniversite bu işleme göz yumarsa kimsenin ruhu dahi duymaz. Ama genelde personel daire başkanları bu yükün altına girmemek için desteklemiyorlar. Hatta anladığım kadarıyla şöyle ki siz kadronuzun bulunduğu okuldaki personel daireye haber vermeden değiştirirseniz okulunuzu personel daire sizin okulunuzu değiştirdiğinizi öğrendiği güne kadar hiç bir sorun olmaz. Ama denk gelir yöksisten bilgilerinize bakar durumu fark ederse anında ilişiğinizi kesebilir. Sizin için en sağlıklısı personel daireyle görüşmek ama bu işin çok oluru yok gibi. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Kadrosu İlişik Kesilmesi ve Yüksek Lisans Eğitimi