Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Kadrosu İlişik Kesilmesi ve Yüksek Lisans Eğitimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nehar" data-source="post: 217336" data-attributes="member: 51775"><p>arkadaşlar merhaba ben temmuz ayı içerisinde bir üniversitede ilanında yüksek lisans yapıyor olmak şartı yer alan 50\d araştırma görevliliği sınavına girdim kazandım ve atama işlemlerim başlatıldı. bu arada ben yüksek lisansımım 3'üncü yarıyılında kadro ile ilişiğimin kesileceğini öğrendim ve bu süreyi 20 eylül tarihinde dolduracağım için enstitü müdürü ile görüşerek atamamın iptal edilip edilmeyeceğini sordum. bana atamamın yapılıpp göreve başlayabileceğimi ayrıca atandığım üniversitede yüksek lisans sınavını kazandığım takdirde süremin de yeniden başlatılacağını söylediler ve bende yüksek lisans sınavına girerek kazandım ve kayıt yaptırdım. Bu sürede tarafıma atama işlemlerim yapılıp kararnamemin çıktığını ve 15 gün içerisinde göreve başlamam gerektiğini belirten tebligat gönderildi. Göreve başlamak için geldiğimde ise aynı kişi yani enstitü müdürü yasal süremin dolmasına bir hafta kaldığı için atamamın iptal edileceğini ve göreve başlamama gerek olmadığını söyledi. Ancak aradan on gün geçmesine rağmen atama durumuna veya iptal olup olmadığına dair bilgi alamadım. Benim merak ettiğim konu madem iptal edilecekti neden en başından kabul edildi ve neden bana göreve başlama yazısı gönderildi. Sonuçta ben bu yazıyla birlikte çalıştığım işten ayrılmak zorunda kaldığım için gerçekten mağdur oldum.Olayı mahkemeye taşımak ve hakkımı aramak istiyorum ancak bu anlamda nasıl bir yol izleyebilirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nehar, post: 217336, member: 51775"] arkadaşlar merhaba ben temmuz ayı içerisinde bir üniversitede ilanında yüksek lisans yapıyor olmak şartı yer alan 50\d araştırma görevliliği sınavına girdim kazandım ve atama işlemlerim başlatıldı. bu arada ben yüksek lisansımım 3'üncü yarıyılında kadro ile ilişiğimin kesileceğini öğrendim ve bu süreyi 20 eylül tarihinde dolduracağım için enstitü müdürü ile görüşerek atamamın iptal edilip edilmeyeceğini sordum. bana atamamın yapılıpp göreve başlayabileceğimi ayrıca atandığım üniversitede yüksek lisans sınavını kazandığım takdirde süremin de yeniden başlatılacağını söylediler ve bende yüksek lisans sınavına girerek kazandım ve kayıt yaptırdım. Bu sürede tarafıma atama işlemlerim yapılıp kararnamemin çıktığını ve 15 gün içerisinde göreve başlamam gerektiğini belirten tebligat gönderildi. Göreve başlamak için geldiğimde ise aynı kişi yani enstitü müdürü yasal süremin dolmasına bir hafta kaldığı için atamamın iptal edileceğini ve göreve başlamama gerek olmadığını söyledi. Ancak aradan on gün geçmesine rağmen atama durumuna veya iptal olup olmadığına dair bilgi alamadım. Benim merak ettiğim konu madem iptal edilecekti neden en başından kabul edildi ve neden bana göreve başlama yazısı gönderildi. Sonuçta ben bu yazıyla birlikte çalıştığım işten ayrılmak zorunda kaldığım için gerçekten mağdur oldum.Olayı mahkemeye taşımak ve hakkımı aramak istiyorum ancak bu anlamda nasıl bir yol izleyebilirim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Kadrosu İlişik Kesilmesi ve Yüksek Lisans Eğitimi