Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d ile atama yapılacak olup öğrenim süresince ve bittiğinde 33A ya dönüştürülmeyecek ifadesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eczak" data-source="post: 480032" data-attributes="member: 26036"><p>Hocam katıldığım noktalar var tabii. Özellikle ülkede her gün bir şeylerin değişmesi ve şu anki işimize bakmak gerektiği geleceğe doktorada kritik dönemde çok kafa yormamak lazım bencede. Ama bir diğer açıdan bakabilmek lazım. Bölümlerin istediği doktoralı araştırma görevlisi değil maalesef. Asistan olarak başlasın yl/ doktora boyunca bölümde verilen her işi yapsın, danışmanının özel isteklerini karşılasın vs. doktora bitip palazlanmaya başlayınca gitsin. Yani neredeyse10 yıl ast kadroda işle ilgili veya ilgisi her denileni yapan bir asistan, doktora bitince öğretip üyesi olup bölümde aynı hocalarla söz sahibi olmasın. Başka üniversiteye gitsin. </p><p></p><p>Aslında üniversitelerce 50/d bu nedenle avantaj gibi görülüyor. Küçük bir yüzdesi öğretim üyesi kalsın, beğenmediğimiz veya başarılı olamayan geri kalan kişiler perifere başka okullara gitsin. Maalesef arkadaşınız sorduğu sorular ve çektiği sıkıntılar herkes için geçerli ve doğru. Forumda zaman geçirin buradaki hocalarımızın bile yaşadıkları gerçekten herkesin başına gelebilir ve inanılması güç cinsten oluyor. </p><p>Geçmişe baktığımda o kadar yüklü senet imzalıyorsun ve belirli bir zamanda bitirmen lazım, halbuki hocaların iki dudağının arasındasın. Çok büyük risk alarak gerçekten şaşkınlık verecek karar ile başladık. </p><p>Yavaş yavaş çözülecektir hocam. Umutsuz görmüyorum ben akademisyenliği. Zamanla daha da güzelleşecektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eczak, post: 480032, member: 26036"] Hocam katıldığım noktalar var tabii. Özellikle ülkede her gün bir şeylerin değişmesi ve şu anki işimize bakmak gerektiği geleceğe doktorada kritik dönemde çok kafa yormamak lazım bencede. Ama bir diğer açıdan bakabilmek lazım. Bölümlerin istediği doktoralı araştırma görevlisi değil maalesef. Asistan olarak başlasın yl/ doktora boyunca bölümde verilen her işi yapsın, danışmanının özel isteklerini karşılasın vs. doktora bitip palazlanmaya başlayınca gitsin. Yani neredeyse10 yıl ast kadroda işle ilgili veya ilgisi her denileni yapan bir asistan, doktora bitince öğretip üyesi olup bölümde aynı hocalarla söz sahibi olmasın. Başka üniversiteye gitsin. Aslında üniversitelerce 50/d bu nedenle avantaj gibi görülüyor. Küçük bir yüzdesi öğretim üyesi kalsın, beğenmediğimiz veya başarılı olamayan geri kalan kişiler perifere başka okullara gitsin. Maalesef arkadaşınız sorduğu sorular ve çektiği sıkıntılar herkes için geçerli ve doğru. Forumda zaman geçirin buradaki hocalarımızın bile yaşadıkları gerçekten herkesin başına gelebilir ve inanılması güç cinsten oluyor. Geçmişe baktığımda o kadar yüklü senet imzalıyorsun ve belirli bir zamanda bitirmen lazım, halbuki hocaların iki dudağının arasındasın. Çok büyük risk alarak gerçekten şaşkınlık verecek karar ile başladık. Yavaş yavaş çözülecektir hocam. Umutsuz görmüyorum ben akademisyenliği. Zamanla daha da güzelleşecektir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d ile atama yapılacak olup öğrenim süresince ve bittiğinde 33A ya dönüştürülmeyecek ifadesi