Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Doktora Görevlendirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="50d mağduru" data-source="post: 320325" data-attributes="member: 69252"><p>Merhaba Kıymetli Hocalarım ve Sevgili Arkadaşlarım</p><p>Ben 50d kadrosu ile bir üniversiteye araştırma görevlisi olarak atandım. Şu an yüksek lisans ders dönemindeyim ikinci döneme teze geçeceğim. Atandığım üniversitenin bölüm başkanı şu an ders döneminde olduğum için bana teze geçene kadar derslerine devam et ara dönemde teze geçince buraya gelirsin dedi. Görevlendirme durumunu sordum hoca bana görevlendirmeye sıcak bakmadıklarını söyledi teze geçene kadar yani ara döneme kadar idare ederiz dedi ayrıca okulda yüksek lisans programı olmadığı gibi haliyle doktora programı da yok. Benim sorum şudur sizlere öncelikle yasal olarak beni görevlendirmeleri gerekiyor mu yoksa görevlendirmeme gibi bir durumda söz konusu olabilir mi? İkinci olarak şu an beni ara döneme kadar idare edeceklerini söylediler tezde atandığım okula geri döneceğim fakat tezim bitip doktoraya başladığımda ne yaparlar yine seni idare ederiz gibi bişi diyemezler herhalde doktora döneminde durumum ne olur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="50d mağduru, post: 320325, member: 69252"] Merhaba Kıymetli Hocalarım ve Sevgili Arkadaşlarım Ben 50d kadrosu ile bir üniversiteye araştırma görevlisi olarak atandım. Şu an yüksek lisans ders dönemindeyim ikinci döneme teze geçeceğim. Atandığım üniversitenin bölüm başkanı şu an ders döneminde olduğum için bana teze geçene kadar derslerine devam et ara dönemde teze geçince buraya gelirsin dedi. Görevlendirme durumunu sordum hoca bana görevlendirmeye sıcak bakmadıklarını söyledi teze geçene kadar yani ara döneme kadar idare ederiz dedi ayrıca okulda yüksek lisans programı olmadığı gibi haliyle doktora programı da yok. Benim sorum şudur sizlere öncelikle yasal olarak beni görevlendirmeleri gerekiyor mu yoksa görevlendirmeme gibi bir durumda söz konusu olabilir mi? İkinci olarak şu an beni ara döneme kadar idare edeceklerini söylediler tezde atandığım okula geri döneceğim fakat tezim bitip doktoraya başladığımda ne yaparlar yine seni idare ederiz gibi bişi diyemezler herhalde doktora döneminde durumum ne olur? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/d Doktora Görevlendirme