Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50 d araştırma görevlisi TEZ Hakkında Yardım!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eceto" data-source="post: 446846" data-attributes="member: 93440"><p>Herkese merhaba, arkdaşlar X bi üniversitede 5. dönemine giren bir yüksek lisans öğrencisiyim. Araştırma görevliliği istiyorum puanlarım da oldukça yeterli ancak beklediğim üniversiteler 50 d kadro ilanına çıkıyo ve ben X üniversitesinde tezimi yaptım yani denemelerini yaptım verilerimi aldım ancak yazmadım çok emek verdim eğer ben bu sene Y üniversitesinde bi kadro alırsam Haziran ayında 3.yılımın dolmasından dolayı tezimi bitirmem gerekecek </p><p></p><p>sorum şu X üniversitesinde başlayıp verileriimi aldığım tezimi Y üniversitesinde yazıp verebilir miyim? Yatay geçiş yaptırırlar büyük ihtimal ve öğrencilik sürem sıfırlanmaz 5-6 ay içinde yeni bir tez yapıp yazmak (fen bilimleri) biraz zor bunun yönetmeliği veya kuralı var mı konsantre olamıyorum hiç bişeye lütfen bilen arkadaşlar cevap versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eceto, post: 446846, member: 93440"] Herkese merhaba, arkdaşlar X bi üniversitede 5. dönemine giren bir yüksek lisans öğrencisiyim. Araştırma görevliliği istiyorum puanlarım da oldukça yeterli ancak beklediğim üniversiteler 50 d kadro ilanına çıkıyo ve ben X üniversitesinde tezimi yaptım yani denemelerini yaptım verilerimi aldım ancak yazmadım çok emek verdim eğer ben bu sene Y üniversitesinde bi kadro alırsam Haziran ayında 3.yılımın dolmasından dolayı tezimi bitirmem gerekecek sorum şu X üniversitesinde başlayıp verileriimi aldığım tezimi Y üniversitesinde yazıp verebilir miyim? Yatay geçiş yaptırırlar büyük ihtimal ve öğrencilik sürem sıfırlanmaz 5-6 ay içinde yeni bir tez yapıp yazmak (fen bilimleri) biraz zor bunun yönetmeliği veya kuralı var mı konsantre olamıyorum hiç bişeye lütfen bilen arkadaşlar cevap versin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50 d araştırma görevlisi TEZ Hakkında Yardım!!