Herkese merhaba, arkdaşlar X bi üniversitede 5. dönemine giren bir yüksek lisans öğrencisiyim. Araştırma görevliliği istiyorum puanlarım da oldukça yeterli ancak beklediğim üniversiteler 50 d kadro ilanına çıkıyo ve ben X üniversitesinde tezimi yaptım yani denemelerini yaptım verilerimi aldım ancak yazmadım çok emek verdim eğer ben bu sene Y üniversitesinde bi kadro alırsam Haziran ayında 3.yılımın dolmasından dolayı tezimi bitirmem gerekecek
sorum şu X üniversitesinde başlayıp verileriimi aldığım tezimi Y üniversitesinde yazıp verebilir miyim? Yatay geçiş yaptırırlar büyük ihtimal ve öğrencilik sürem sıfırlanmaz 5-6 ay içinde yeni bir tez yapıp yazmak (fen bilimleri) biraz zor bunun yönetmeliği veya kuralı var mı konsantre olamıyorum hiç bişeye lütfen bilen arkadaşlar cevap versin
sorum şu X üniversitesinde başlayıp verileriimi aldığım tezimi Y üniversitesinde yazıp verebilir miyim? Yatay geçiş yaptırırlar büyük ihtimal ve öğrencilik sürem sıfırlanmaz 5-6 ay içinde yeni bir tez yapıp yazmak (fen bilimleri) biraz zor bunun yönetmeliği veya kuralı var mı konsantre olamıyorum hiç bişeye lütfen bilen arkadaşlar cevap versin