Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/D Araştırma Görevlisi Başka Üniversitede Doktora yapma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kmn415" data-source="post: 352020" data-attributes="member: 58295"><p>Öncelikle sizlere biz akademisyenlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. </p><p>Bir arkadaşım Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilgiler Anabilim Dalında (Yüksek Lisans) 50/D kadrosunda araştırma görevli olarak çalışıyor. Bölümün doktorası olmadığı için yüksek lisansını tamamladığında kadro ilişiği kesilecekti. Ancak Üniversite Senatosu yüksek lisansı tamamlayan 50 D araştırma görevlilerinin ilişiğinin kesilmemesi için bir karar alarak herhangi bir programda doktoraya başlamalarının yeterli olacağını ifade etti. Burada size danışmak istediğimiz arkadaşım sosyal bilgiler öğrt. de yüksek lisansını tamamladı ve tarih bölümünde doktorayı kazandı. Süreçte yaşadığımız sıkıntı Eğitim Bilimlerinde olan kadrosunun sosyal bilimler enstitüsüne nasıl aktarılacağı ya da kadrosunun sosyal bilimler enstitüsüne kaydırılmadan eğitim bilimleri enstitüsünde devam etmesi mümkün mü? Buna ek olarak bu duruma ilişkin herhangi bir üniversitenin ya da enstitünün yönetim kurullarında karar alınıp alınmadığı. Bir diğer durumda başka bir üniversitede sosyal bilgiler öğretmenliğinde doktoraya başlarsa Enstitünün kadrosunu devam ettirip ettiremeyeceği. Ettirebilirse nasıl bir süreç izlenmesi gerekiyor.</p><p></p><p>İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kmn415, post: 352020, member: 58295"] Öncelikle sizlere biz akademisyenlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bir arkadaşım Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilgiler Anabilim Dalında (Yüksek Lisans) 50/D kadrosunda araştırma görevli olarak çalışıyor. Bölümün doktorası olmadığı için yüksek lisansını tamamladığında kadro ilişiği kesilecekti. Ancak Üniversite Senatosu yüksek lisansı tamamlayan 50 D araştırma görevlilerinin ilişiğinin kesilmemesi için bir karar alarak herhangi bir programda doktoraya başlamalarının yeterli olacağını ifade etti. Burada size danışmak istediğimiz arkadaşım sosyal bilgiler öğrt. de yüksek lisansını tamamladı ve tarih bölümünde doktorayı kazandı. Süreçte yaşadığımız sıkıntı Eğitim Bilimlerinde olan kadrosunun sosyal bilimler enstitüsüne nasıl aktarılacağı ya da kadrosunun sosyal bilimler enstitüsüne kaydırılmadan eğitim bilimleri enstitüsünde devam etmesi mümkün mü? Buna ek olarak bu duruma ilişkin herhangi bir üniversitenin ya da enstitünün yönetim kurullarında karar alınıp alınmadığı. Bir diğer durumda başka bir üniversitede sosyal bilgiler öğretmenliğinde doktoraya başlarsa Enstitünün kadrosunu devam ettirip ettiremeyeceği. Ettirebilirse nasıl bir süreç izlenmesi gerekiyor. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
50/D Araştırma Görevlisi Başka Üniversitede Doktora yapma