Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 464738"><p><strong>55 sayfa sonunda dayanamadım</strong></p><p></p><p>Günlerdir ara ara açıp bakıyorum foruma, gerçekten içim şişti arkadaşlar ya. Biriniz aramış, bilgi almış tarih veremiyorlar diye; biri aramış 24ü demişler. Hala aranızda herkes arasın bastıralım, rahatsız edelim, açıklamak zorunda kalırlar mantığında olanlar var. Arkadaşım karşındaki kişi senin benim gibi bir memur, ne yetkisi var da sınav açıklanma tarihine karar verebilecek, ya da çok arıyorlar üstlere iletelim diyecek. Tek yaptığınız memurların yaşam enerjisini sömürmek benden söylemesi. Bir ara çalıştığım okulda yüksek lisans başvurularıyla ilgileniyordum, malum araştırma görevlisi her işi yapar; böyle sizin gibi sürekli arayanlar vardı, kendimi başvuru dönemi dağlara taşlara vurmak isterdim. Sonuç açıklanma günü ise ne benim, ne bölümün, ne de sosyal bilimler enstitüsünün inisiyatifindeydi. Demem o ki, bu ve diğer sınavlarda şu yaptıklarınızı yapmayın. </p><p></p><p>Bir de ALES başvuru tarihleri nedeniyle böyle yapıyorlar diyorsunuz da, arkadaşım sen gir, hepsinde puanın yüksek olsun, şansın artsın. 100 lirayı nelere vermiyoruz ki, 3 puan-5 puan artacak diye dil puanı ALES'e niye girmiyorsunuz. Dil puanı %15-30 aralığında değerlendirilirken ALES %60 civarında etkili. Ben ÖYP öncesi 5 tane ALES'e 3-4 YDS-KPDS'ye girdim; 2-3 puan çok şey değiştiriyor; şansınızı arttırın. Cidden anlayamıyorum bazılarınızı, sonra hepiniz için demiyorum ama olmadı, kazanamadım diye ona buna çamur atıyorsunuz. </p><p></p><p>Sınav nasıl geçmiş herkes için, ne zaman açıklanacak diye foruma takılırken artık dayanamadım. Sonuçla ilgili açıklama bekleyenlerden özür dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 464738"] [b]55 sayfa sonunda dayanamadım[/b] Günlerdir ara ara açıp bakıyorum foruma, gerçekten içim şişti arkadaşlar ya. Biriniz aramış, bilgi almış tarih veremiyorlar diye; biri aramış 24ü demişler. Hala aranızda herkes arasın bastıralım, rahatsız edelim, açıklamak zorunda kalırlar mantığında olanlar var. Arkadaşım karşındaki kişi senin benim gibi bir memur, ne yetkisi var da sınav açıklanma tarihine karar verebilecek, ya da çok arıyorlar üstlere iletelim diyecek. Tek yaptığınız memurların yaşam enerjisini sömürmek benden söylemesi. Bir ara çalıştığım okulda yüksek lisans başvurularıyla ilgileniyordum, malum araştırma görevlisi her işi yapar; böyle sizin gibi sürekli arayanlar vardı, kendimi başvuru dönemi dağlara taşlara vurmak isterdim. Sonuç açıklanma günü ise ne benim, ne bölümün, ne de sosyal bilimler enstitüsünün inisiyatifindeydi. Demem o ki, bu ve diğer sınavlarda şu yaptıklarınızı yapmayın. Bir de ALES başvuru tarihleri nedeniyle böyle yapıyorlar diyorsunuz da, arkadaşım sen gir, hepsinde puanın yüksek olsun, şansın artsın. 100 lirayı nelere vermiyoruz ki, 3 puan-5 puan artacak diye dil puanı ALES'e niye girmiyorsunuz. Dil puanı %15-30 aralığında değerlendirilirken ALES %60 civarında etkili. Ben ÖYP öncesi 5 tane ALES'e 3-4 YDS-KPDS'ye girdim; 2-3 puan çok şey değiştiriyor; şansınızı arttırın. Cidden anlayamıyorum bazılarınızı, sonra hepiniz için demiyorum ama olmadı, kazanamadım diye ona buna çamur atıyorsunuz. Sınav nasıl geçmiş herkes için, ne zaman açıklanacak diye foruma takılırken artık dayanamadım. Sonuçla ilgili açıklama bekleyenlerden özür dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)