Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 464437"><p>Bene gerilip birbirimizi üzmeyelim.benim de anlamadigim yds icin canini disine takanlar yokdilden iyi bekleyenlerden neden bu kadar nefret ediyor ?? Yokdil sinavina basvuran herkes girebilir.ayni sey yds ve diger bircok sinav icin gecerli. Girmeyip vaay efendim soyle boyle diye atip tutmak gereksiz.kaldi ki ben yokdilin cok da kolay oldugunu dusunmuyorum. Alan sorulari olunca asina olunan kelimeler fazla olunca kolaymis hissi geldi herkese. Sonuclaninca tahmin edilen gibi olacagini sanmiyorum. Ayrica ingilizce sinavi derece sinavi degilki baraj var alanlara gore herkes baraji gecmeye calisiyor. Ornegin docentlik icin 65. Eger ki ingilizce sinavi universite giris sinavi gibi derecene gore yerlestirmede cok etkin olsaydi vaay halimize. Sonuc olarak yds ye girmek gibi yokdil e girmek herkesin kisisel tercihi . Ben yds den cok calisip 70 aldim yokdilden 80 alan benim hakkimi yiyor demektense sen de girseydin yokdile 90 alsaydin da hakkim yenilmemis olsaydi.sonuc olarak herkes gergin adaletsiz sacma sistemlere kizip birbirimizi germenin uzmenin anlami yok.hepimiz icin en iyisinin olmasi dilegiyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 464437"] Bene gerilip birbirimizi üzmeyelim.benim de anlamadigim yds icin canini disine takanlar yokdilden iyi bekleyenlerden neden bu kadar nefret ediyor ?? Yokdil sinavina basvuran herkes girebilir.ayni sey yds ve diger bircok sinav icin gecerli. Girmeyip vaay efendim soyle boyle diye atip tutmak gereksiz.kaldi ki ben yokdilin cok da kolay oldugunu dusunmuyorum. Alan sorulari olunca asina olunan kelimeler fazla olunca kolaymis hissi geldi herkese. Sonuclaninca tahmin edilen gibi olacagini sanmiyorum. Ayrica ingilizce sinavi derece sinavi degilki baraj var alanlara gore herkes baraji gecmeye calisiyor. Ornegin docentlik icin 65. Eger ki ingilizce sinavi universite giris sinavi gibi derecene gore yerlestirmede cok etkin olsaydi vaay halimize. Sonuc olarak yds ye girmek gibi yokdil e girmek herkesin kisisel tercihi . Ben yds den cok calisip 70 aldim yokdilden 80 alan benim hakkimi yiyor demektense sen de girseydin yokdile 90 alsaydin da hakkim yenilmemis olsaydi.sonuc olarak herkes gergin adaletsiz sacma sistemlere kizip birbirimizi germenin uzmenin anlami yok.hepimiz icin en iyisinin olmasi dilegiyle [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)