Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
39. Madde Görevlendirilmesi Senede Kaç Ay Yapılır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="okann" data-source="post: 193034" data-attributes="member: 49190"><p>Merhaba,</p><p>Doğru konu başlığı altına yazıp yazmadığımdan emin değilim ancak görevlendirme ile ilgili bir sorum olduğu için buraya yazıyorum.Ben Temmuz 2012 atamasıyla Dokuz Eylül Üniversitesine atanmaya hak kazanmış ve aynı üniversitede Eylül 2012 itibariyle göreve ve yüksek lisansa başlamış durumdayım.Göreve başladığım dönemde hocalarımın teşvikiyle Erasmus-Mundus programına başvurdum ve Avrupa Birliği aracılığıyla yurt dışında 2 senelik burslu yüksek lisans yapma hakkı kazandım. Benim amacım yüksek lisansı yurt dışında tamamlayıp doktoraya ÖYP ile atandığım üniversiteye dönüp devam etmek.Ancak YÖK'ün böyle bir durumda görevlendirme çıkartıp çıkartmayacağı konusunda bir bilgi sahibi değilim. Aynı şekilde üniversitem tarafından da net bir bilgi verilememektedir. Bu konuyla ilgili bilgi ya da deneyim sahibi olan varsa ve beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okann, post: 193034, member: 49190"] Merhaba, Doğru konu başlığı altına yazıp yazmadığımdan emin değilim ancak görevlendirme ile ilgili bir sorum olduğu için buraya yazıyorum.Ben Temmuz 2012 atamasıyla Dokuz Eylül Üniversitesine atanmaya hak kazanmış ve aynı üniversitede Eylül 2012 itibariyle göreve ve yüksek lisansa başlamış durumdayım.Göreve başladığım dönemde hocalarımın teşvikiyle Erasmus-Mundus programına başvurdum ve Avrupa Birliği aracılığıyla yurt dışında 2 senelik burslu yüksek lisans yapma hakkı kazandım. Benim amacım yüksek lisansı yurt dışında tamamlayıp doktoraya ÖYP ile atandığım üniversiteye dönüp devam etmek.Ancak YÖK'ün böyle bir durumda görevlendirme çıkartıp çıkartmayacağı konusunda bir bilgi sahibi değilim. Aynı şekilde üniversitem tarafından da net bir bilgi verilememektedir. Bu konuyla ilgili bilgi ya da deneyim sahibi olan varsa ve beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
39. Madde Görevlendirilmesi Senede Kaç Ay Yapılır?