Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
35 veya 39. Madde İle Görevlendirme Almadan Önce İstifa Etmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bademm" data-source="post: 163962" data-attributes="member: 42578"><p>hocam, ben ocak atamalarında oyp ile x üniversitesine atandım. çalıştığım kurumdan muvaffakat istedim. haziran gibi işlemlerim tamamlandı.eylülde doktora için y üniversitesine başladım bu arada 35. madde işlemleri devam etti. bu hafta kadromun bulunduğu üniversiteden aradılar ve senetlerle birlikte gelip ilişik kesme işlemlerimi yapmamı istediler. ben ise istifa edip devletteki görevime yeniden dönmeyi dışardan doktoramı tamamlamayı düşünüyorum. henüz senet imzalamadım.süreç hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bademm, post: 163962, member: 42578"] hocam, ben ocak atamalarında oyp ile x üniversitesine atandım. çalıştığım kurumdan muvaffakat istedim. haziran gibi işlemlerim tamamlandı.eylülde doktora için y üniversitesine başladım bu arada 35. madde işlemleri devam etti. bu hafta kadromun bulunduğu üniversiteden aradılar ve senetlerle birlikte gelip ilişik kesme işlemlerimi yapmamı istediler. ben ise istifa edip devletteki görevime yeniden dönmeyi dışardan doktoramı tamamlamayı düşünüyorum. henüz senet imzalamadım.süreç hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
35 veya 39. Madde İle Görevlendirme Almadan Önce İstifa Etmek