Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yyyssf" data-source="post: 500344" data-attributes="member: 14609"><p>Merhaba; </p><p></p><p>Bu konularda davalar açan bir avukat olarak bu konuyu çözmüş bulunuyoruz. Açılan davalar ne yazık ki yanlış açılmış ve dilekçelerde kefalet senedinin ve taahhütnamenin iptali istenerek kişiler yanlış yönlendirilmiştir. Kanaatimizce de; Yargıtay'ın yerleşik içtihatlarında belirtildiği üzere kefalet senedi geçerli olup, burada başkaca bir taleple dava açılmalıdır. Tarafımızca ;açılan davalarda maaşların direk iadesi istenmiş ve nitekim kazanılmıştır. Sonuç olarak; bu husus maddi ve manevi olarak sizleri son derece yıpratmış olsa da, paraların iadeleri için açtığımız davaları kazanıyoruz. Bu hususta desteğe ihtiyacınız var ise yardımcı olabiliriz.</p><p></p><p>Telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.</p><p>05339315842</p><p></p><p>Avukat</p><p>Zeynep Kübra Demir</p><p></p><p>Bana da yukarıdaki gibi mesaj geldi ne derece doğru bilmiyorum. bu işi çözdülerse örnek bir mahkeme kararı göstersinler sonrasında geri iade için dava açılabilir. dava acmak hem masraflı hemde kaybedince karşı tarafın avukat masraflarını da dava açan ödüyor. kesin kazanım yoksa bu işe girmemek gerekir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yyyssf, post: 500344, member: 14609"] Merhaba; Bu konularda davalar açan bir avukat olarak bu konuyu çözmüş bulunuyoruz. Açılan davalar ne yazık ki yanlış açılmış ve dilekçelerde kefalet senedinin ve taahhütnamenin iptali istenerek kişiler yanlış yönlendirilmiştir. Kanaatimizce de; Yargıtay'ın yerleşik içtihatlarında belirtildiği üzere kefalet senedi geçerli olup, burada başkaca bir taleple dava açılmalıdır. Tarafımızca ;açılan davalarda maaşların direk iadesi istenmiş ve nitekim kazanılmıştır. Sonuç olarak; bu husus maddi ve manevi olarak sizleri son derece yıpratmış olsa da, paraların iadeleri için açtığımız davaları kazanıyoruz. Bu hususta desteğe ihtiyacınız var ise yardımcı olabiliriz. Telefonumdan bana ulaşabilirsiniz. 05339315842 Avukat Zeynep Kübra Demir Bana da yukarıdaki gibi mesaj geldi ne derece doğru bilmiyorum. bu işi çözdülerse örnek bir mahkeme kararı göstersinler sonrasında geri iade için dava açılabilir. dava acmak hem masraflı hemde kaybedince karşı tarafın avukat masraflarını da dava açan ödüyor. kesin kazanım yoksa bu işe girmemek gerekir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri