Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cuckoo" data-source="post: 499420" data-attributes="member: 65849"><p>Ben de kendi durumumu açıklamak istiyorum. Ben de ÖYP ile 33A'ya geçiş yaptım ve kadromun olduğu üniversiteye geri döndüm. Doktora ders döneminde olmama rağmen görevlendirme vermeyeceklerini söylediler. Benim bölümüm öğrenci almadığı için beni başka bir bölüme görevlendirdiler ve o bölümle ilgili her türlü görevde çalıştırıyorlar. Şimdi tez dönemine geçtim ve 1 yıl yurt dışına burs kazandım ama beni geçici görevlendirdikleri bölüm başkanı sıkıntı çıkarıyor. Bursumu yakmamı istiyor.</p><p>Bu kadar uğraş verip 33A hakkımızı geri kazandık, ama bursumu yakmak veya eğitimim için önemli olan bu fırsatı tepmek istemediğimden uzlaşma sağlayamazsam istifa etmek zorunda kalacağım. Bu sefer de senetlerden dolayı sıkıntı var. Zorunlu hizmetim ne kadar onu da bilmiyorum, personel de bilmiyor (bunu kesin öğrenebilen var mı?). Sizlerin de fikrini almak istiyorum. </p><p>Ayrıca bana doktoraya başlayınca 50D'li olmama rağmen de senet imzalattılar. En azından o geçerli mi onu da merak ediyorum, bilen varsa lütfen yazsın.</p><p>Başlıkta çok konuşulmuş ama son dönemlerde senetlerinin iptali ile ilgili dava açıp kazanan var mı veya bir tanıdığı olan?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cuckoo, post: 499420, member: 65849"] Ben de kendi durumumu açıklamak istiyorum. Ben de ÖYP ile 33A'ya geçiş yaptım ve kadromun olduğu üniversiteye geri döndüm. Doktora ders döneminde olmama rağmen görevlendirme vermeyeceklerini söylediler. Benim bölümüm öğrenci almadığı için beni başka bir bölüme görevlendirdiler ve o bölümle ilgili her türlü görevde çalıştırıyorlar. Şimdi tez dönemine geçtim ve 1 yıl yurt dışına burs kazandım ama beni geçici görevlendirdikleri bölüm başkanı sıkıntı çıkarıyor. Bursumu yakmamı istiyor. Bu kadar uğraş verip 33A hakkımızı geri kazandık, ama bursumu yakmak veya eğitimim için önemli olan bu fırsatı tepmek istemediğimden uzlaşma sağlayamazsam istifa etmek zorunda kalacağım. Bu sefer de senetlerden dolayı sıkıntı var. Zorunlu hizmetim ne kadar onu da bilmiyorum, personel de bilmiyor (bunu kesin öğrenebilen var mı?). Sizlerin de fikrini almak istiyorum. Ayrıca bana doktoraya başlayınca 50D'li olmama rağmen de senet imzalattılar. En azından o geçerli mi onu da merak ediyorum, bilen varsa lütfen yazsın. Başlıkta çok konuşulmuş ama son dönemlerde senetlerinin iptali ile ilgili dava açıp kazanan var mı veya bir tanıdığı olan? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri