Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mr December" data-source="post: 499183" data-attributes="member: 7087"><p>Eskiden 35. madde ile görevlendirme almak zorunluydu ve tez dönemine geçilmeden geri gitme hakkı yoktu. Her yerden bir zorlayıcı kural vardı yanı; bu yüzden pişmanlık duymayın. ÖYP hepımizin hayatını bir şekilde mahvetti. Ben de şu anda programa girerkenki olan artıları düşünüyorum ve bir de şimdiki halini ve yaşadığım şeyleri düşünüyorum. Korku filmi gibi.</p><p></p><p>Son zamanlarda açılan senet davalarının hiç biri kazanılmadı. Daha önce birkaç kere af çıktı. Bunun için uğraşılması gerekiyor. Senet maddeleri çok ağır olduğundan ve mahkemeler tarafından farklı yorumlandığından senetlere dava açma yolu mantıklı görünmüyor artık. Halbuki hepimiz senet imzalamak zorunda bırakılmamıza rağmen mahkemeler kendi isteğimiz ile imzaladığımızı söylüyorlar. Yıl olmuş 2019, akademide hala senetle işler yürüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr December, post: 499183, member: 7087"] Eskiden 35. madde ile görevlendirme almak zorunluydu ve tez dönemine geçilmeden geri gitme hakkı yoktu. Her yerden bir zorlayıcı kural vardı yanı; bu yüzden pişmanlık duymayın. ÖYP hepımizin hayatını bir şekilde mahvetti. Ben de şu anda programa girerkenki olan artıları düşünüyorum ve bir de şimdiki halini ve yaşadığım şeyleri düşünüyorum. Korku filmi gibi. Son zamanlarda açılan senet davalarının hiç biri kazanılmadı. Daha önce birkaç kere af çıktı. Bunun için uğraşılması gerekiyor. Senet maddeleri çok ağır olduğundan ve mahkemeler tarafından farklı yorumlandığından senetlere dava açma yolu mantıklı görünmüyor artık. Halbuki hepimiz senet imzalamak zorunda bırakılmamıza rağmen mahkemeler kendi isteğimiz ile imzaladığımızı söylüyorlar. Yıl olmuş 2019, akademide hala senetle işler yürüyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri