Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 433665"><p>Selam arkadaşlar,</p><p></p><p>Uzun süredir bu başlığı takip ediyorum ve neredeyse her gün acaba bir sonuç alındı mı diye bakıyorum. Bir kaç ay içinde istifa etmeyi düşünüyorum. Benim hikayem ise şöyle;</p><p></p><p>Doktora eğitimime başladıktan bir yıl sonra X üniversitesinin açtığı kadroya başvurdum.(Öyp değil normal kadro) onlarda eğitim imkanları olmadığı için halihazırda doktora yaptığım üniversiteye 35. madde ile görevlendirdiler ve '<em>Mecburi hizmetime tekabül eden ödemelerin tamamını 85.000 TL. (Yazıyla Seksenbeşbin Türk Lirası) %50 fazlası ile, ayrıca bu ödemelere ilişkin sarf tarihinden itibaren hesaplanacak yasal faiz, vesair vergi ve kanuni ödemelerle birlikte, protesto</em><em>keşidesine ve hüküm istihsaline hacet kalmaksızın' ibaresi olan </em>senet imzaladık tabiki. Eğitim bitti ve biz geri döndük ve yrd. doç kadrosu bekledik. 1 ay , 3 ay , 6 ay oldu ses seda yok kadro gelmiyor. Bizden sonra gelip aynı fakülte fakat farklı branşlardan kadro alanlar oldu ama bu adam senetli nasıl olsa burda(bence) diye biraz sabredin deniyor. Sonuç olarak 10 ay oldu ve ben bu haksızlığa dayanamayıp artık istifa etmeyi düşünüyorum. Sonrasında da işi mahkeme yoluyla devam ettirmek gerekiyor. 3 senelik zorunlu hizmetimin 10 ayını tamamlamış oldum. BİMER'e durumu şikayet etsem, YÖK'e mesaj atsam v.b bu gruba bir faydam olur mu diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 433665"] Selam arkadaşlar, Uzun süredir bu başlığı takip ediyorum ve neredeyse her gün acaba bir sonuç alındı mı diye bakıyorum. Bir kaç ay içinde istifa etmeyi düşünüyorum. Benim hikayem ise şöyle; Doktora eğitimime başladıktan bir yıl sonra X üniversitesinin açtığı kadroya başvurdum.(Öyp değil normal kadro) onlarda eğitim imkanları olmadığı için halihazırda doktora yaptığım üniversiteye 35. madde ile görevlendirdiler ve '[I]Mecburi hizmetime tekabül eden ödemelerin tamamını 85.000 TL. (Yazıyla Seksenbeşbin Türk Lirası) %50 fazlası ile, ayrıca bu ödemelere ilişkin sarf tarihinden itibaren hesaplanacak yasal faiz, vesair vergi ve kanuni ödemelerle birlikte, protesto[/I][I]keşidesine ve hüküm istihsaline hacet kalmaksızın' ibaresi olan [/I]senet imzaladık tabiki. Eğitim bitti ve biz geri döndük ve yrd. doç kadrosu bekledik. 1 ay , 3 ay , 6 ay oldu ses seda yok kadro gelmiyor. Bizden sonra gelip aynı fakülte fakat farklı branşlardan kadro alanlar oldu ama bu adam senetli nasıl olsa burda(bence) diye biraz sabredin deniyor. Sonuç olarak 10 ay oldu ve ben bu haksızlığa dayanamayıp artık istifa etmeyi düşünüyorum. Sonrasında da işi mahkeme yoluyla devam ettirmek gerekiyor. 3 senelik zorunlu hizmetimin 10 ayını tamamlamış oldum. BİMER'e durumu şikayet etsem, YÖK'e mesaj atsam v.b bu gruba bir faydam olur mu diye düşünüyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri